15% Popust s kodo EXTRA15Konča se čez 5 ur 5 minut
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Jamčimo za originalnost blaga

Tu boste našli najboljše in najbolj zanimive kose svetovnih blagovnih znamk, ki so trenutni hit v svetu mode.

Se sprašujete, ali so vsi izdelki resnično originalni?
DA, vsi so 100% originali in MI vam to zagotavljamo!
  • Od leta 2008 smo pooblaščeni zastopnik vseh blagovnih znamk, ki jih ponujamo.
  • Blago naročimo s sedeža blagovne znamke, zahvaljujoč čemur ste izbrali blago neposredno iz Italije, Španije, Anglije, Avstralije ...
  • Vse kupljeno blago lahko brez težav vrnete ali zamenjate.
  • Vse ima 2 leti garancije.

Če imate še vedno kakršne koli dvome, nas kontaktirajte na info@differenta.si ali 01 77 74 787.   Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

NAŠI CERTIFIKATI

Ali lahko plačam ob dostavi s kreditno kartico?

Vsak prevoznik ponuja različne možnosti plačila, zato se je dobro pozanimati neposredno pri določenem ponudniku.

Kako pakiramo?

Z ljubeznijo in skrbnostjo.

  • Pred pošiljanjem natančno pregledamo vsak izdelek. Uporabljamo polnila za zagotovitev, da izdelek preživi vse, če škatla pade na tla.
  • Embalažo poskušamo reciklirati, da ne obremenjujemo narave. Reciklirano škatlo lahko prepoznate tako, da poiščete nalepko "Travel Box".
Če najdete težavo, nas obvestite takoj. Obljubimo, da bomo rešili vse v vaše zadovoljstvo.

Kdo smo?

Ljubezen do mode

Od leta 2008 smo tukaj za vas. Na začetku je bilo nezadovoljstvo nad dolgočasno češko modno sceno. In tako smo se odločili, da jo spremenimo. Vanjo smo vložili srce. Vi seveda to veste in zato nas imate radi ... in mi imamo radi vas, zato je naš glavni cilj vedno vaše popolno zadovoljstvo.

Kakšna lepotica je to?

Prva je bila španska znamka Desigual, ki je danes zelo priljubljena. Nato plastični dišeči čevlji Melissa, ki jih prinesejo k nam iz Brazilije. Superge Converse, brez katerih ne more noben ljubitelj stila. Na Nizozemskem smo našli pravi slog - Scotch&Soda. V Angliji dve blagovni znamki čudovitih dodatkov - Disaster Designs in Santoro London. Potem nas je motilo, da čevlje Crocs dojemajo le kot grde "cokle", zato vam z veseljem pokažemo, da imajo tudi lepe in udobne balerinke. Barvite nogavice Happy Socks, španske znamke Culito iz Španije ali italijanske elegantne zapestnice Ops! Objects so le glazura na torti. Ampak to še ni vse ... no, videli boste sami ;) In še ni konec ... nadaljujemo.

Nismo le ena največjih in najbolj priljubljenih čeških modnih e-trgovin

Postopek zamenjave/vračila

Blago lahko vrnete ali zamenjate v 14 dneh od dneva dostave. Neuporabljano in čisto blago preprosto pošljite nazaj na naš naslov, skupaj s kopijo računa in pošiljki priložite obvestilo, ali želite blago vrniti ali zamenjati. V primeru zamenjave navedite za katero blago/velikost želite zamenjati. V primeru vračila blaga navedite številko bančnega računa, kamor želite prejeti denar.

Naslov, kamor paket pošljete je

Packeta International Differenta DPD d.o.o.
ID: 94877590
(tracking number of the received parcel)Depot MariborTržaška cesta 432000 Maribor

Čevlje prosimo vrnite v nepoškodovani in nepolepljeni originalni škatli. Na oblačilih in dodatkih so etikete dokaz, da blaga niste nosili.

Zaradi higienskih razlogov spodnjega perila ni mogoče vrniti ali zamenjati.