Ekstra −20 % s kodo EXTRA20Konča se čez 76 ur 14 minut
info@differenta.si (Piši nam)

Jamčimo za originalnost blaga

Tu boste našli najboljše in najbolj zanimive kose svetovnih blagovnih znamk, ki so trenutni hit v svetu mode.

Se sprašujete, ali so vsi izdelki resnično originalni?
DA, vsi so 100% originali in MI vam to zagotavljamo!
 • Od leta 2008 smo pooblaščeni zastopnik vseh blagovnih znamk, ki jih ponujamo.
 • Blago naročimo s sedeža blagovne znamke, zahvaljujoč čemur ste izbrali blago neposredno iz Italije, Španije, Anglije, Avstralije ...
 • Vse kupljeno blago lahko brez težav vrnete ali zamenjate.
 • Vse ima 2 leti garancije.

Če imate še vedno kakršne koli dvome, nas kontaktirajte na info@differenta.si ali 01 77 74 787.   Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

NAŠI CERTIFIKATI

Kako kupiti v e-trgovini

Če vam je pri nas nekaj všeč, a niste prepričani, kako narediti naročilo, imamo tukaj preprost vodnik za vas ;) In ne skrbite - z vami smo že od leta 2008 torej, če vam kaj ne ustreza, lahko blago zamenjate ali vrnete v 14 dneh, ne da bi navedli razlog ;)

Poiščite najlepši kos

V zgornjem meniju lahko vnesete neposredno svojo priljubljeno blagovno znamko ali brskate po kategorijah glede na vrsto.

 1. Ne vem, kaj si želim, v modi pa je lepo samo uživati, navdihniti in iskati
  Pojdite skozi zgornji meni. V levem stolpcu lahko lepo filtrirate svoje najljubše znamke, barve, cene itd.
 2. Točno vem, kaj si želim
  Zgoraj desno imate iskalnik. Predlagatelj vam ponuja kose in kategorije, ki ustrezajo vaši poizvedbi.

NASVET! Če le pritisnete miško nad fotografijo na seznamu izdelkov, boste takoj videli velikosti, ki jih imamo na zalogi, preklopili pa bomo tudi na več fotografij ;)

Ljubezen izbruhne in preprosto jo potrebujem!

 1. Ste na zavihku izdelkov in že veste, da je ljubezen. Kliknite gumb DODAJ V KOŠARICO. Vaša košarica je zgoraj desno - modra torba s ceno.
 2. Še vedno nakupujte ali pojdite do košarice. Tu lahko vidite vse, kar želite imeti kmalu doma. Lahko uredite število kosov, nekaj odstranite/dodate itd.
 3. Vsebino košarice lahko vidite, kadar vstavite nov kos ali kliknete na simbol nakupovalne košarice zgoraj desno.
 4. Izbrano? Kliknite NADALJUJ NA PLAČILO v košarici.

Naj kosi pridejo direktno k vam

 1. Se ne želite registrirati? Izpolnite vse podatke v naročilu in dokončajte naročilo. Je intuitiven. Dejstvo ;) V potrditvenem e-poštnem sporočilu lahko preprosto kliknete povezavo in spremenite svoj račun v Registriran. Nato lahko zbirate točke za nakupe in jih zamenjate za darila, ni vam treba vnesti naslova itd. vendar je odvisno od vas, mi ne potrebujemo registracije ;)
 2. Že registrirana stranka? Preprosto kliknite na izbiro zgoraj "Ali že imate račun pri nas? Prijavite se". Ali pa se prijavite v zgornjem desnem kotu strani. Nato samo vpišite svoj e-poštni naslov, geslo in nadaljujte z naročilom ;)
  Če se gesla ne morete spomniti, ga bomo poslali na e-poštni naslov, pod katerim ste se registrirali. Brez skrbi ;)
 3. Lahko se prijavite tudi preko Facebooka - drugega gesla si ni treba zapomniti ;)

NASVET! Potrditev naročila itd. bo poslano na vaš e-naslov. Zato ga pri vnosu ne klikajte in ga pravilno vnesite. Da boste vedeli, kaj se dogaja z vašimi lepimi kosi ;)

In kdo mi bo dostavil veselje?

Prevoznika in način plačila izberete v drugem koraku naročila po vašem okusu. Ponujamo jih dovolj ;)

Plačate lahko bodisi z gotovino ob dostavi (tudi kurir ima običajno plačilni terminal za plačilo s kartico), spletno kartico ali bančnim nakazilom. Pri plačilu z bančnim nakazilom čakamo, da se denar nakaže na naš račun.

Povzetek naročila in pošiljanje

Pred oddajo naročila boste videli celoten povzetek vašega naročila. Če so podatki, ki ste jih vnesli, pravilni, za zaključek naročila pritisnite gumb POŠLJI NAROČILO.

To je to! Zdaj je vse v naših pametnih in previdnih rokah. In prosimo verjemite, da je naš cilj pričarati nasmeh na vašem obrazu ;)

In beseda na koncu

Najlepša hvala, da ste postali ena izmed naših tisoč zadovoljnih strank, ki imajo radi modne kose zanimivih svetovnih blagovnih znamk. Za vas to počnemo z ljubeznijo od leta 2008.

O statusu vašega naročila boste obveščeni po elektronski pošti. Imeli boste pregled, kaj se dogaja z vašim naročilom. Če želite svoje naročilo spremeniti ali preklicati, nas kontaktirajte po telefonu na +386 1 77 74 787.

Če imate med naročilom kakršne koli težave, nas kontaktirajte. Tu smo za vas! ;)