DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Zimski plašč. Kaj nam boste povedali o vas?

  27. 01. 2014      Iz sveta mode

Govori se, da prvi vtis vedno pove veliko o osebi. Želite vedeti, kako barva in slog vašega plašča govorita za vas? Torej preberi dalje.

Pravzaprav bo konec marca vaš plašč najboljši spremljevalec, kamor koli greste. Ne le s praktičnega vidika, ampak bo glavno vizualno orodje za večino ljudi, s katerimi se boste srečali. Statistično je dokazano, da prvi vtis nastane po približno 0,6 sekunde. Vaša praznična oblačila ali oblačila za zabave so bila do zdaj morda najpomembnejša oblačila za vas, dejstvo pa je, da jih bodo videli samo ljudje, ki vas že poznajo, ali tisti, ki so "socialno utrujeni". Toda za ljudi, ki vas osebno ne poznajo in se slučajno srečajo zunaj na ulici, bo vaša zgornja stran jasna definicija. Kaj torej vaš plašč razkriva o vas?

Vir: google.com Vir: google.com

Plašč s kapuco

Pravijo, da je kot plašč "Peter Pan". Za fante in dekleta, ki ne želijo odraščati, so bolj simpatični in idealni, če se ukvarjate z ustvarjalnim delom, ste malo boemskega tipa ali najstnice. Nasprotno, ni najboljša ideja, če karierno kariero gradite v pisarni. Dobesedno prijetna kapuca in številni veliki žepi so lahko praktični za nakup lagerjev in čakanje na nočni avtobus, a je to slika, ki jo želite projicirati?

Vir: google.com Toda tudi plašč s kapuco lahko včasih izgleda elegantno. Treba je izbrati dobro. Vir: google.com

Trenčkot

Tank plašč ni več izbira, ampak simbol. Christoper Burberry je igral ključno vlogo pri prepričevanju Britancev, da je ta vrsta plašča zelo zaželena kot modni dodatek, ne pa da igra zaščito pred dežjem. Se spomniš namočenega ogrinjala, ki ga je babica skrivala v omari? Torej je zdaj prerojen. V laskavih krojih in dinamičnih podstavkih je tudi to sezona hit.

Vir: google.com Kabát Trenčkot. Vir: google.com

original barvni dizajnerski plašč Marian original barvni dizajnerski plašč Marian

Park

Ali želite postati ulični otroci, a hkrati tudi očarljivi? Ameriški pevec in raper P Diddy se je spopadel s tem na videz nerešljivim uganko in se napotil v park z belim krznom. Toda imel je stranski učinek za vse medije - z vetrovko, zlatimi zadrgami in usnjenim krznom je bil videti kot obrabljen suknjič po videzu getovega "repa". Če pa izberete prava oblačila, je ta plašč lahko priložnostno.

parka Sodoben park. Vir: google.com

Usnjeni rokavi

Kako prepoznati bralce Voguea v tej sezoni po 50 korakih? Na plašču bo imel usnjene rokave! Ta pogled je bil pozimi opažen na različnih modnih pistah, kar vzbuja odločnost in ljubezen do mode. Poleg tega ne pričakuje veliko daljše življenjske dobe kot v tej sezoni, zato je videti, da je uporabnik ves svoj dohodek porabil za to modno modro modo in resnično loči zrno od pleve.

Vir: google.com Plašč z usnjenimi rokavi. Vir: google.com

Imate svoj najljubši kos v svoji garderobi in ste našli ta članek? Glede na to, da lahko celo oldschool park nosi moderno in je lahko videti kul, zato se vam ni treba sramovati, če se skrijete v omari svojega najljubšega starega kosa in ga lahko nosite;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij