+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

ZIMSKE ČEVLJI ZA TE LETO

  11. 12. 2018      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, -QztH12vBKA)%

ŽENSKE ZIMSKE ČEVLJI

V današnji epizodi Drugačne televizije vam bomo pokazali zimske čevlje, ki zagotovo ne bodo zmrznili nožnih prstov . Jasno je, da je zima tu, ali si jo želimo ali ne. To moramo sprejeti in se nanjo ustrezno pripraviti. Tisti, ki pozimi nimajo veliko ljubezni, se ponavadi oborožijo. In danes vam bomo o tem svetovali!

So kakšni lepi zimski čevlji? Zagotovo ste si zastavili to vprašanje. Odgovor je njen? DA , obstajajo. Za vas smo pripravili štiri znamke, ki vas bodo prepričale, da so tudi zimski škornji lahko lepi, elegantni, elegantni ... No, res vam bodo ustrezali.

Toms, Converse, Emu, Crocs. To so tisti, ki razbijajo mite in vzpostavljajo modne ukaze. Pokažejo, da je čevelj lahko res zelo kvaliteten, eleganten, eleganten in lepo topel. In vemo, da drsi tudi pozimi. Zato se je ta sveta četverica odločila, da svoje čevlje in copate opremi s protizdrsnim podplatom. In to boste pozdravili predvsem s primerno ledeno goro.

Kaj več? Več lahko izveste v našem novem videu, kjer smo ustvarili hitro petminutno poročilo o tem, kaj imamo za vas in česa ne smete zamuditi v čevljih za zimo 2018.

MOŠKE ZIMSKE ČEVLJI

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij