+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ženska športna oblačila pod oklepom

  11. 10. 2018      Iz sveta mode

Ste navdušena športnica? Ali se pogosto ukvarjate s športom in ste utrujeni od reševanja oblačil? Potem je blagovna znamka Under Armor idealna za vas. Ameriška modna znamka Under Armor izdeluje luksuzna ženska športna oblačila, čevlje in modne dodatke za vse športne in prosti čas. Oblačila so narejena iz visokokakovostnih funkcionalnih materialov, o katerih ste v prejšnjem članku izvedeli o blagovni znamki Under Armor. V tem članku se bomo osredotočili na ženska športna oblačila.

Izbirate lahko med funkcionalnimi majicami, majicami in vrhovi v različnih barvah in izvedbah, pa tudi iz ženskih trenirk za športne kratke hlače ali športne torbe , ki jih lahko uporabite za potovanja. Oblačilo ima visoko kakovostno tehnologijo, ki vlago odvaja od telesa na površino, ne diši, je lahka in vzdržuje telesno temperaturo. Oglejmo si koščke.

Ženske pod majicami in vrhovi so podvržene najnovejšim modnim trendom. Izbirate lahko med različnimi barvami in dizajni. Tehnologija materialov nima krivde. Puloverji so primerni za šport in priložnostno nošnjo. Iz telesa odvaja vlago in jo ohranja toplo. Oglejte si še druge odlične komade.

Ženske športne majice in zgornji del Under Armour

ženska športna majica Under Armour

športni vrh Pod oklepom

Ženske športne puloverje pod oklepom

Ženska športna jopica Under Armour

Ženske športne kratke hlače Under Armour

ženske športne kratke hlače

Športne torbe Under Armour

športna torba Under Armour

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij