+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Zakaj so prvi dan pomladi nosili različne nogavice?

  03. 04. 2019      Iz sveta mode

Pred nekaj dnevi ste lahko na našem facebooku opazili izziv za nogavice. Natančneje, prvi pomladni dan, torej 21.3. prosili smo vas, da ta dan nosite različne nogavice. Zakaj? To je dan svetovnega dne Downovega sindroma. In za podporo oseb z Downovim sindromom obstaja tako imenovani Sock Day.

nogavice


Zakaj 21.3. obleči vsako nogavico drugače?

Vzrok za Downov sindrom je potrojitev 21. kromosoma. Zato 21.3. Različne nogavice, ki so obrnjene ena proti drugi, simbolizirajo enaindvajseti par kromosomov. In da jih imamo pri eshopu. Naredite zalogo ne samo za naslednji mednarodni dan.

21. marec je svetovni dan sindroma Downa, globalni dan zavesti, ki ga uradno opazujejo OZN. Vsako leto raste glas ljudi z Downovim sindromom in tistih, ki živijo in delajo z njim. Down Syndrome International zato spodbuja vse prijatelje po vsem svetu, da izberejo svoje teme, dejavnosti in dogodke, da bodo lažje ozaveščene, kaj pomeni Downov sindrom , kaj pomeni imeti Downov sindrom in kaj imajo ljudje z Downovim sindromom ključnega pomena v našem življenju vloga. Tako smo se vključili in izzvali vas, naše ljubljene stranke.

Internet je močno orodje za ozaveščanje, zato si z deljenjem različnih nogavic pomagate. Lahko se celo prijavite na svetovni dan sindroma Downa in delite podrobnosti o svojih dejavnostih in dogodkih s svetovno skupnostjo.

Ti in nogavica!

nogavice

nogavice

nogavice

nogavice

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij