+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Yankee Candle - OKTOBER

  17. 10. 2019      Iz sveta mode

Dišava. Nekaj, kar naša čutila popolnoma zaznajo. Tisto, kar del naših možganov poveže z dano situacijo, izkušnjo ali spominom in pridobi svoj pomen za vsakega od nas. Zato lahko dišave v nas vzbudijo močna čustva in zato jih imamo radi ali jih ne maramo ...

Dišave Yankee Candle za mesec oktober bodo zagotovo uživale v vaši priljubljenosti! Zahvaljujoč jim boste obžalovali, da jeseni niste več uživali!

Aroma, ki jo izberete za svoj dom, mu bo dala določeno individualnost in vzdušje. Angažirali boste ne samo sebe in svoje ljubljene, ampak tudi obisk, ki ji bo skrivaj zavidal. Yankee Candle je tudi odličen nasvet za darila , samo izberite pravo dišavo za osebo.

Yankee sveč vonj po Luni

Yankee sveča začinjena pomaranča

Zgodaj se temni in v teh večerih morate spodbuditi osvežujoč, osvežujoč vonj sočne pomaranče, ostrega ingverja in opojnega nageljnove žbice. Aroma Yankee Candle Candles ali voski vstopi v vsak kotiček vaše hiše ali stanovanja in pusti čarobnost jeseni, kot je ne poznate.

Yankee sveča začinjena pomaranča

Yankee Candle Mulberry & Fig

Obožujete sladkost sadja? Medtem ko teh sočnih fig in okusnih murv ne boste okusili, bodo več ur dišale po vašem domu. Mulberry & Fig je prepolna , prav tako polna posoda na vaši mizi, robide, fige, murve, listi maline in sladka rdeča sliva.

Yankee Candle Mulberry & Fig

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij