BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Yankee Candle - NOVEMBER

  24. 11. 2019      Iz sveta mode

Božič trka na vrata, prav tako novembrska dišava Yankee Candle , ki diši vaš dom z božičnimi toni.

Na kaj vas spominja božič? Rdeča jabolka, prižgan frantic, sladki bonboni, borove iglice, bleščanje prazničnega trenutka in pomirjujoča tišina? Vse to in še več, s svečami in voski Yankee Candle .

Vonj v mesecu RDEČA APPLE BREZ

Rdeča jabolka na adventnem vencu, na praznični mizi, v tradicionalni rezini ... njihovo sočno aromo dopolnjujejo ščepec cimeta, peščica orehov in ostri ingver. Te značilne božične dišave ne sme manjkati v nobenem domu, kjer bo popestril romantično mirno vzdušje božičnih praznikov. Ta dišava meseca je odličen nasvet za darilo za vaše ljubljene.

Rdeči jabolčni venec

Vonj meseca ZIMSKI ČUDO

Živahna, elegantna in bleščeča je ta vonj po Luni podoben noči pred božičem. Kombinacijo šampanjca in citrusov oživljata nežna vanilija in balzamična jelka. S takšnimi svečami Yankee Candle ne boste stopili zraven, nasprotno, očarali boste ne le svoja čutila, ampak tudi obiske, ki se vam bodo med prazniki ustavili.

YC dišave meseca lahko po ugodnih diskontnih cenah kupite do konca novembra, zato jim ne pustite pobega! Čakajo vas dekorativni stekleni kozarci v treh velikostih, aromatični voski za aroma svetilke ali majhne zavetne sveče.

Yankee Candle Winter Wonder

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij