BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOBREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Yankee Candle - kolekcija pomlad / poletje 2018

  11. 05. 2018      Iz sveta mode

Kot vsaka blagovna znamka oblačil ima tudi nepremagljiva blagovna znamka sveč svojo zbirko in vsaka kolekcija ima nove dišave. Če menite, da so sveče bolj zimska stvar, vas bomo zavajali. V tem članku bomo predstavili nove dišave blagovne znamke Yankee Candle , predstavili ne samo sveče, ampak tudi druge dišeče pripomočke za dom ali avto, poleg tega pa vas bomo opomnili, kako pravilno goreti sveče.

1_thumb_A-5af93bd714361

Novo pomlad / poletje 2018 je polno svežih, navdihujočih dišav za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Samo sedite na terasi ali na kavču, prižgite svečo, zaprite oči in se počutite, kot da ste na dopustu. Ni važno, ali imate radi gore, puščave ali morja in oceane - vsi občutki, ki jih imate na potovanjih, se bodo vrnili s temi edinstvenimi vonji. Vsi vonji so lahki, sveži, sadni, tako kot je pomlad in poletje!

V našo Yankee Candle smo postavili tudi dišeče bisere, da dišijo po vsaki sobi, so zelo intenzivni, na voljo so tudi dišeče sponke in avtomobilski zatiči, vonji v predalu in ne nazadnje različne posode za gorenje, ki jih najdemo v dodatkih . Sveče najdemo v različnih velikostih in oblikah, od velikega klasičnega, do votivnega, čajnega ali dišečega voska . Če še nikoli niste kupili Yankee Candle, imamo odličen nasvet za vas! Če želite izvedeti, kateri vonj je za vas najbolj udoben, se prepričajte, da posežete po aromatični svetilki in izberite svoj vonj po domu.

Kako pravilno zažgati svečo?

Pogovorimo se, kako to storiti, saj je precej alkimija.

  1. Pred vsakim vžigom bi morali imeti vsaj 3 mm skrajšani steber . S tem preprečimo, da bi sveča preveč gorela in ne bi prehitro gorela, prav tako pa tudi, da se prepreči, da bi se saje viline usedle v vosek.
  2. Svečo je treba prižgati pri isti temperaturi , ne smete je postavljati na okenske police ali kamine. Tako nastane v sveči tako imenovani tunel, ki povzroči zelo hitro in neenakomerno streljanje.
  3. Sveče naj gorijo približno 4 ure, dovolj je dolgo, da prostore intenzivno dišijo 20 ur. Daljši časi gorenja odsvetujemo. Sveča naj se idealno hladi 2 uri.

Več informacij in inspo najdete v našem videu na Različni TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij