+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Yankee Candle - kako izbrati pravo dišavo?

  09. 01. 2019      Iz sveta mode

Ali že nekaj časa razmišljate o nabavi Yankee Candle , vendar ne veste, katero dišavo bi izbrali? Potem imamo za vas odlične nasvete, kako izbrati svečo, kako jo lahko najbolje "zavohate" in za več kot primerno ceno. Izbirate lahko med velikim številom vonjev v obliki zavetnih sveč ali voskov.

Yankee Candle

Yankee Candle je še posebej znan po svečah iz čistih naravnih sestavin. Tako ste lahko prepričani, da bo vaš dom dišal naravni vonj. Kako izbrati pravega? Dosezite za manjšo različico Yankee Candle , preprosto jo postavite v stojalo ali kozarec in verjemite, da bo lepo dišala po celotni sobi.

Drug način za preizkušanje vaše najljubše dišave je vosek dišave Yankee Candle , ki ga vstavite v aromatično svetilko in pod njim prižgate preprosto čajno svečo. Vosek boste začutili po trenutku gorenja in takoj boste vedeli, če lahko iz te dišave dobite cel sveč.

Yankee Candle

Potem, ko izberete svoj čudovit vonj in dobite svečo iz Yankee Candle , potem morate vedeti, kako svečo pravilno prižgati. To je pomembno, da sveča traja dlje. Video si lahko preprosto ogledate z druge televizije .

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij