+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Yankee Candle

  05. 02. 2018      Iz sveta mode

"Naredi sam" je pravzaprav neke vrste kultura, izdelava in umetnost, ki so jo ljudje izpopolnjevali ali izdelovali na vse vrste že od antičnih časov in se zdaj vračajo z navdušenjem. Iz ničesar lahko ustvarite. Lahko slikate, šivate, lepite, režete, sestavljate. Za domišljijo ni omejitev. Toda vprašate, kaj bi lahko naredili diferenciatorji? V trgovini niste našli ničesar, kar bi vas navdihnilo za nadaljnjo uporabo? Ste opazili? Da! Sem Yankee Candle , raje njihove steklene posode.

Zdi se, da so "rojeni" za "Naredi sam". Lepo oblikovan kozarec s trdnim pokrovom bo pritegnil vašo pozornost in sprožil vašo domišljijo. In če se vam ne zdi, da ste po naravi ustvarjalni, vam bomo z veseljem pokazali nekaj nasvetov, s katerimi bomo lahko navdihnili, kako čudovita je lahko Yankee Candle iz posode, ki ostane za vami.

1. Ostanite pri svečnikih, le nekoliko bolj opazno ...

Očiščeno in oprano steklo lahko pobarvate po želji in ustvarite svečnik, ki bo lepo prilagodil vašo notranjost z barvo ali motivi. Spremljate lahko tudi letni čas ali počitnice, ki prihajajo med letom. Ali ne bi bilo magično, da bi na mizo postavili božično tematsko svečnik, velikonočne zajčke ali bučne noči čarovnic, ki bi bili tako izraziti, da bi mu ob vseh obiskih tiho zavidali? Po ustvarjanju slike prižgite čajno svečko Yankee Yandle in resnično se lahko sprostite.

yankee sveča

2. V kopalnico za majhne stvari, steklo na trenutke brez skrbi.

V kopalnici imamo vsi veliko majhnih stvari, ki jih ne vemo vedno kam jasno in hkrati sestavljati. Mislimo na bombažne brise, bombažne brise, čopiče ali ličila. V tem primeru uporabite steklo Yankee Candle , bodisi iz Classic ali Décor. Lahko posipate samo lonce s peskom in majhnimi školjkami, da svoji kopalnici dodate pridih poletnih počitnic.

3. V kuhinji, kjer kuham mumijo, poskusim tudi z Yankeejem.

Da, steklo s svečami bo imelo tudi praktično uporabo v kuhinji. Samo povejte, kje bi v trgovini našli tako elegantne škatle za shranjevanje , kot so kava, čaj, moka, sladkor ali testenine in riž. Poleg tega jih lahko oplemenitite po svojih željah ali notranjem oblikovanju tako, da jih pobarvate ali okrasite, da bodo tako praktični in lepi.

4. Od sveče do sveče.

Yankke Candle Classic big je že zgorel, za to je ostalo še veliko čajnih sveč? Škoda jih je skriti v predal ali pustiti, da počakajo v kartonski škatli, dokler njihov čas ne pride po vonju domov. Zato izkoristite veliko stekleno posodo s pokrovom, ki jih ohranja praktično in stilsko za vsak padec.

5. Za nežno cvetje, majhen cvetlični lonec.

Ali v svojem stanovanju vrtujete ali se želite obdati s cvetjem ali zelišči? Uporabite večje YC steklo za svoje rastline. Samo posujte ščitnico in v kuhinjo posadite baziliko ali timijan, spomladi primorjo ali majhen kaktus, ki bo okrasilo vaše okno vse leto.

Morda smo vas tudi sami navdihnili,
vendar se ne zavajajte.
Idej je veliko
vendar so to veliki zalogaji.
Tu se ne ujemajo vsi,
pinterest je moj navdih.
Glej tudi,
DIY Yankee Candle Všeč mi je.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij