+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Xiss - torbice in torbe, narejene z ljubeznijo na Češkem

  01. 07. 2019      Iz sveta mode

Češko podjetje, kakovostni izdelki, ročne obrti z veliko strasti in ljubezni. To je Xiss. Blagovna znamka Xiss je resnično izvirna in hkrati minimalistična kosa, ki je preprosto ne najdete v vsakdanjih trgovinah. Vsi izdelki Xiss so ročno izdelani in nastajajo v eni šivalni delavnici v visokogorju. Blagovna znamka se resnično ponaša s kakovostjo. Na našem e-šopu smo nabrali izbrane kose, ki so predvsem večnamenske.

Zakaj Xiss?

Ker je že zdavnaj ta ideja nastala v otroških glavah in kaj v resnici pomeni samo sami ustanovitelji. In kakšne so tiste Xiss torbe in torbe? Poglejmo jih.

Ženske torbice Xiss

Manjše torbice v več barvah vas bodo očarale s togo vrečo, ki je del torbe in ki je prišita v torbico. Uporabite jih lahko za priložnostno obrabo, saj bo oživila vsako obleko. Naramnice so na voljo v dveh osnovnih barvah, v črni in rjavi. Z vsako torbico je snemljiva torba za zavezovanje v različnih barvah, ki jo lahko nosite tudi ločeno kot nahrbtnik. Idealen je za poletne festivale ali športne obleke. Torbice za priložnostne ali elegantne obleke.

Potovalne torbe Xiss

Še bolj uživamo v potovalnih torbah Xiss , katerih velikost lahko prosto prilagodite. Kateri lahko nosite v roki, pa tudi nahrbtnik. Poleg tega velikost torbe ustreza velikosti ročne prtljage, zaradi česar je idealna za letalo. Niso le lepo izpopolnjeni, ampak predvsem praktično premišljeni in zato maksimalno ujeti.

Ženske torbice Xiss

Ženske torbice Xiss

Ženske torbice Xiss

Ženske torbice Xiss

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij