+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

WoodWick vonj po Luni - OKTOBER

  04. 10. 2019      Iz sveta mode

Oktober je mesec barvanja listov v čudovitih odtenkih, sijočem soncu in nepričakovanih deževih, nihajočih temperaturah, uteži, škorpijonih in novih dišavah WoodWicka ! Ta mesec vam WW ponuja dih jemajočo češnjo in opojno jantarno in vonj.

Sveče, dišeči voski ali difuzorji arome te blagovne znamke bodo dolge ure dišali po vašem domu in ustvarili sproščujoče in sproščujoče vzdušje. Sveče ali voski so čisto naravna mešanica parafinskega in sojinega voska, katerih intenzivna aroma sega v vsak kotiček sobe.

Woodwick

WoodWick črna češnja

V svečah WoodWick Black Cherry se skriva polna košara sveže zrelih, sočnih češenj . Vsi vaši čuti se bodo zaljubili v ta izrazit sladek vonj. Odlična vrsta daril za vaše ljubljene, če se jih lahko sami odpoveste.

Woodwick črna češnja

Amber & kadilo WoodWick

Če se počutite utrujeni in je vaša edina potreba, da zaprete oči in se prepustite valovanju sprostitve, je dišava Amber & Incense prava izbira za vas. Bogato aromo ambergrisa dopolnjujejo sandalovina, ščepec eksotičnih začimb in izrazita kadilska aroma.

Woodwick Amber Incence

Dišava oktobra WoodWick vam ponuja v treh velikostih elegantnih steklenih vaz z lesenim pokrovom, oblikovalnimi kozarci "čoln" ali dišečimi voski za aroma svetilke. Pomirjujoč ni samo vonj, ampak tudi zvok gorečega, naravnega stenja, ki spominja na razpokan les v kaminu. Če torej pričakujete obisk, ki ga želite zaslepiti, ko prispete z impresivno aromo ali želite le uživati v trenutku zase, zaprite oči in se sprostite, posezite po teh dišečih draguljih.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij