+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

WoodWick trilogija

  24. 10. 2018      Iz sveta mode

Obstaja očarljiva dišava, ki umirja moj um in me povabi k sprostitvi. V trenutku pa pride na obisk, spet vdihnem, namočim očarljivo aromo divje češnje in gremo.   "Ampak diši čudovito!" bi rekel skozi vrata - vedel sem, da ne bom stopil zraven sveče WoodWick! Skratka, njena dišava bo ugajala vsem ...

WoodWick trilogija

Novo poskusiti je WoodWick Trilogija . Najbolj so mi bili všeč, ker so presenetljivo lepi in se zlijejo v tri različne dišave, ki se ujemajo, ustrezajo, ravno v idealni kombinaciji.

Izbirate lahko med več dizajni, ne glede na to, ali vam je všeč majhna, velika ali srednja, klasična vaza ali netipična ladja. Vsaka barvna plast vsebuje drugačno dišavo, in ko sveča gori, se zgornja plast postopoma stopi v plast spodaj, kar ustvarja novo in edinstveno aromo.

WoodWick trilogija

Sveče so, kot je znano, pomirjujoč element v naših glavah, z blagovno znamko WoodWic še toliko bolj, če je njihova drva stenj crackles kot ogenj v peči, ki ustvarja bolj mirno vzdušje vabljivo, da se sprostite. So odličen darilni namig za vaše ljubljene in ljubljene ter oblikovalski dodatek k vsakemu domu.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij