+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

WoodWick-Nova domača dišava

  20. 09. 2018      Iz sveta mode

V današnjih napornih časih se malo od nas lahko spočije, sprosti, uživa v trenutku sprostitve. Po napornem dnevu, ko se bliža jesen ali preprosto utrujenost, ne le naše telo, ampak tudi um hrepenimo po nečem podobnem. In občasno si jih je treba privoščiti. Imamo recept za sprostitev, ki je vreden ...

V trenutku, ko se odločite za trenutek zase, prižgite svečko WoodWick ! Nasveti glede zlata, ali menite? Prižgi svečo in to je to? Preberite več o tem :-)

sprostitev

Plamen sveče je na splošno pomirjujoč element za vse, pogled le-te pozitivno vpliva na um, ki nato podzavestno pripravi telo na sprostitev . Del učinka sveče je njena aroma, ki prodira v vohalni center možganov in od tam vpliva na naš živčni sistem, ki je pod svojim "pritiskom" sproščen.

Z WoodWickom je vsak trenutek izkušnja. Očarljiva dišava se bo razlila po celotni hiši ali stanovanju, s pomirjujočim zvokom škripajočega ognja v kaminu, ki nastane s kurjenjem lesenega stena.

Sveče Woodwick

Klet za lesene sveče je na voljo v dveh različicah, PLUSWICK in HEARTWICK .
Pluswick ima edinstveno križno obliko in omogoča do 5-krat hitrejše raztapljanje voska kot klasični bombažni stenj. Heartwick je pri kupcih dolg in zelo priljubljen. Ustvari širok ribnik z voskom in s tem intenzivnejši vonj, ki se širi po notranjosti. Oboji gorijo enakomerno in na stekleni posodi ne nasedajo saj.

WoodWick leseni steber

Katere velikosti, oblike, oblike?

Izberite ljubezen na prvi pogled ali nanjušite! Dosežete lahko velikost PETITE , ki je preizkusna različica za tiste, ki niso tako prepričani o WoodWicku, ki želijo preizkusiti vonj in izkusiti prasketajočo steno. Druga možnost je MINI, SREDNJI ali VELIKI HOURGLASS - elegantne vaze iz prozornega pihanega stekla z lesenim pokrovom , ki služijo kot podstavek.

Da ne omenjam aromatičnih voskov v aromatični svetilki , ki so zelo nasičeni z aromatičnimi esencami in dišijo vaš dom do 20 ur.

Sveče WoodWick

Dišava!

Pomembna je njena izbira. Moral bi božati vašo dušo, ne dražiti, zlivati se mora z vašo osebnostjo in se raztopiti ne samo v celotni notranjosti, temveč tudi v vašem umu. Blagovna znamka WoodWick vam ponuja več odsekov dišav, iz katerih lahko preprosto izberete svojo pravico ...

  • SADJE , ki je videti sveže, mladostno in okusno "okusno"
  • ZELIČNA / ZELENA, vključno z aromo sveže rezane trave, nežne sivke ali zdrobljenih listov
  • Cvetovi, ki igrajo ženskost, mehkobo in voh
  • LESENO / ORIENTALNO od toplo zemeljskih, skozi cedro suhosti in parfumskih akordov orientalskega fokusa
  • Začimbe / HRANA za ljubitelje slastnih sladic, sveže peke ali močnih začimb

Sveče WoodWick

Vas tudi vedno bolj privlači? Pustite vse zdaj in se počakajte za trenutek pri sebi, s svečo WoodWick? Naredimo skupaj!

 

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij