+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

WoodWick - kako izbrati pravi vonj?

  07. 01. 2019      Iz sveta mode

Ali boste dobili prvo svečko Woodwick in ne veste, katero dišavo izbrati? Za vas imamo odlične nasvete. Če v kamniti trgovini na nosu nimate priložnosti, da bi jih vonjali, potem to ni problem. Naročite lahko tako imenovani testni paket, ki vam natančno pove, kateri vonj je kot nalašč za vas. Lahko pa se zapletete v malo težav, saj se lahko zaljubite v več njih.

Woodwick

Najprej bi vam radi predstavili testni paket. Sveče Woodwick imajo poseben leseni steber, ki ga ob vžigu ni treba krajšati in ki neverjetno poči . Če dobite to svečo in zaprete oči, se vam bo morda zdelo, da vaša hiša poči v kaminu.

Woodwick

A vrnimo se k izbiri dišav. Če niste prepričani, katero bi izbrali, jasno izberite ta preskusni paket. Med drugim lahko ta paket vzamete s seboj na načrtovane počitnice v planinski koči ali kjer koli zunaj vašega doma. Prednost je, da se boste vedno počutili kot doma. Ti majhni zavojčki pa lahko služijo tudi kot odlična dekoracija.

Woodwick

Poleg majhnih testnih sveč priporočamo dišeče voske Woodwick , ki jih preprosto vtaknete v aromatično svetilko in pod njih postavite običajno čajno svečo. Tudi dišeči vosek bo vonjal po prostoru in tudi vedeli boste, ali vam ta vonj ustreza.

Ko boste izbrali svojo najljubšo dišavo, se vam splača investirati v čoln, vazo ali tako imenovane triloške sveče, ki bodo trajale dlje časa in še posebej razpokale naravni leseni stenj.

Woodwick

Želite izvedeti več o svečah Woodwick? Oglejte si naš video z druge televizije !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij