DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vrnili so se nasveti ali nova kolekcija čevljev Melissa

  01. 08. 2017      Iz sveta mode

Se spomnite časa poudarjenih čevljev? Ste uživali tudi pri nošenju nožnih prstov? Za vas imamo odlične novice, nasveti so se vrnili. In nič čudnega. Koničasti čevlji ustvarjajo eleganten videz nog in preprosto izgledajo odlično. Nova kolekcija naših / vaših najljubših čevljev Melissa letos prinaša koničaste koščke v obliki copat in balerin. Poglejmo jih.

Prva vrsta je balerina Maisie v sijajnem dizajnu, ki poudarja zanimiv kroj na prstih. Te balerinke Melissa predstavljajo v več barvah, tako v sijajnem, kot v mat barvi. V preprosti in okrašeni različici. Z okovjem in trakom ali brez kakršnih koli aplikacij.

balerinke Melissa

balerinke Melissa

Druga vrsta so ti edinstveni Melissa copati z imenom She Blue v popolnoma izvirnem dizajnu. Copati imajo zaprt prst, odprto peto in imajo tudi neverjetno mehko spominsko podplat, tako da čutite stopala v bombažu. Melissa ponuja tudi to sorto v več barvah.

copati Melissa

Nenazadnje ta modna znamka Melissa predstavlja balerinke Glam + Wonder Women, namenjene vsem ženskam, ki se ne bojijo malo modnega eksperimenta. Balerine so ikonično zlato in so okrašene z učinkovitim motivom v obliki Wonder Women!

balerinke Melissa

Kaj so torej za vas top? Pustite stari nožni prst v čevlju in si priskrbite nov, dišeč, ki bo trajal več sezon in se ne bojte nekoliko drugače.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij