+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vrhunska oblačila na poletnih festivalih

  28. 05. 2018      Iz sveta mode

Poletje brez poletnih festivalov ni poletje. Ali si jih vsaj večina ne zna predstavljati brez njih. Poletje še ni uradno, vendar je še vedno mogoče reči, da se je sezona festivala začela. Naša različna ekipa je letos že izkusila nekaj zank, in ker smo modna trgovina, smo se odločili napisati nekaj navdihujočih nasvetov za festivalsko obleko. Zahvaljujoč temu, da smo že vodili več festivalov, smo zbrali veliko navdiha. Naredimo to.

pinterest

Ali grete na glasbeni festival ali na festival hrane, naše obleke vsekakor določa vreme. Takšna podlaga bi nedvomno morala biti nahrbtnik, kar je prav tako nujno v tej sezoni. Nato preprosto zložite dežni plašč ali druge potrebne toplejše plasti v nahrbtnik.

O čemer bomo govorili, morda najbolj udobna obleka za dame je obleka. In te ženske obleke Desigual v slogu Boho Chic so svetel festivalski videz. So seksi, udobni in poleg trenutnih modnih trendov. Obleke so izrazite, zato se jim lahko ujemate s preprostimi modnimi dodatki.

ženska obleka Desigual

Če imate raje bolj športni slog, posezite po kompletu Calvin Klein , v črno-zlatem zgornjem delu in kratkih hlačah se boste počutili udobno in seksi in zagotovo bodo zasijali na vseh poletnih festivalih, vsaj povezani z vodno zabavo. To preprosto obleko dopolnjujejo elegantne flip flops, drsni copati in eleganten nahrbtnik. Ne bojte se okrasiti z baseball kapico iste blagovne znamke.

kalvin klein

Kot smo že omenili na začetku, je najpomembnejši del lokacije festivala nahrbtnik. Nahrbtnik je trend letošnje modne sezone, prilega tako elegantnim kot športnim oblačilom. Z nahrbtnikom ste simpatični, a tudi praktični. V nahrbtnik lahko skrijete toplejša oblačila za noč in dober prigrizek. Poleg tega postane vaš spremljevalec pri priložnostni obrabi, potovanjih ali celo v šolo in na delo.

nahrbtnik Desigual

Absolutni trend v letošnjem letu so superge na platformi . Ni vam treba biti ničesar sram v superge za platforme. Ne glede na to, ali ste majhni ali visoki, izgledajo dobro na vseh vrstah znakov. S superge na peronu so letos dobesedno raztrgali torbo in jim ponudili skoraj vse znamke, vsaj tiste iz našega prodajalna, tako da boste res morali izbirati. Najljubše so nam te super superge Converse.

superge na platformi Converse

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij