+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vrh obleke št. 18

  07. 03. 2018      Nasveti za outfit

Idealno obleko za prosti čas, v sproščenem vzdušju v šoli ali na delovnem mestu, imamo za vas v naslednji epizodi naše / vaše najljubše serije napitnin. Sedite nazaj in bodite navdihnjeni. Tokrat bomo govorili o kombinaciji znamk, trendovskih barv in popolnoma udobnih čevljev, ki se jih ne bo treba sramovati.

Za to epizodo smo izbrali obleko, ki združuje Deha , Desigual in Emu . Kombinirali smo značilne rumene, črne in bronaste barve, različne materiale - saten, bombaž in usnje ter ga popolnoma prilagodili popolnosti. Udobni in priljubljeni dizajnerski gamaši v črni barvi s spodobnim okrasjem na teletu smo dodali značilen vrh italijanske blagovne znamke Deha , ki pritegne pozornost številnih mimoidočih.

Izbrali smo edinstvene Emu mokasine iz prave ovčje kože in volne v nogah, iz brona, za katere verjamemo, da jih lahko nosimo absolutno za karkoli. Takšni loaferi so jasna izbira za prehod iz zime v poletje. So topli, a nizki, razkrivajo gležnje, zato lahko v njih preživite tiste nepredvidljive jesenske mesece.

spodnja majica Deha

črne gamaše Desigual

bronasti mokasini Emu

Več navdiha najdete v našem videu s namigom o obleki za prosti čas!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij