BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Voski sveč Yankee

  03. 09. 2018      Iz sveta mode

O znamki Yankee Candle se že dolgo govori in piše. Tokrat se osredotočimo le na voske dišav te blagovne znamke! Zakaj so tako priljubljeni? Katere so njihove prednosti in na kaj morate biti pozorni? Začnite in ugotovite vse.

Vonj voska najpogosteje raje raztopi v aromatični svetilki , pod plamenom čajnih sveč. Dišava po vaši izbiri bo tekla po celotni notranjosti do 20 ur. Priporočamo, da poskusite vdreti v posodo z več različnimi voski, da ustvarite povsem nov okus. Edino pri ustvarjanju morate biti previdni, da koščki ne bodo preveč in potem, ko se odtaja prelijejo.

Yankee Candle


Če pa raje obdržite voske za dišavo v prvotni obliki, jih ne želite lomiti ali mešati v eno aromatično svetilko in kljub temu želite poskusiti ustvariti svojo dišavo, imamo rešitev za vas. Na primer, poskusite vosek dišave ene dišave in Yankee Candle z drugo aromo - združijo se in ustvarijo želeno kombinacijo.

Aroma žarnice ne priporočamo, da aromatične žarnice segrejete preblizu stene, saj se lahko vosek med taljenjem razprši v zelo majhnih kapljicah. Potem, ko se čajna sveča ugasne, se vosek kmalu posuši, nato pa jo je zelo enostavno "prekucniti" in lahko začnete znova ter gorijo in dišijo po vašem domu.

Imate težave s tipanjem? Upoštevajte, da mora biti svetilka popolnoma hladna, in če ji želite nestrpno pomagati, jo lahko za nekaj trenutkov shranite v zamrzovalnik, potem bo luščenje minilo samo od sebe. Količina voska se nikoli ne zmanjša, izgine samo intenzivnost njihove arome.

Yankee Candle

Yankee Candle voske za dišave ni treba uporabljati samo v aromatičnih žarnicah , čeprav je najbolj tradicionalna in priljubljena uporaba, odlična je tudi za omamne omare, predale ali omare.

Voski sveč Yankee

 

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij