+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vonj septembra

  04. 09. 2020      Iz sveta mode

Jesen . Ni vedno najbolj priljubljen čas v letu. Začne se po sončnem poletju, polnem praznikov, toplih večerov in doživetij. Težko mu tekmuje s pomladjo, ki lepo prebudi naravo in pravzaprav nas, po pogosto dolgi zimi, ki jo jemljemo po svoje samo zato, ker prinaša božič in sneg kot na Ladinih slikah.

Toda tega ne bi smeli zavračati in bi lahko uživali v največji možni meri. Lahko nas očara z romantičnimi večeri, oblečen v odejo, si ogleda film in zunaj okna prevzame dih jemajoče barve, s katerimi jeseni obarva narava. Takšni sprostitvi ne sme manjkati dobrega vina na mizi in tudi goreče sveče s pravim sproščujočim in pomirjujočim vonjem. Kakšen mora biti? In ali ne bi bilo lepo, če bi sveča počila, kot les v kaminu?

Doživite vonjave za mesec september in se prepustite prijetnemu jesenskemu valu z Yankee Candle in WoodWick svečami. Od zdaj naprej boste ljubili jesen.

Priljubljena blagovna znamka Yankee Candle je za september izbrala toplo kašmir in posušeno sivko in hrast. Topel kašmir je , kot že ime pove, topel, mehak in pomirjujoč, prav tako dotik kašmirja. Želeli se boste utopiti v tej razkošni aromi sandalovine in eksotične pačulije.

Sveče ali dišeči voski Posušena sivka in hrast diši po šopku pravkar raztrgane sivke. A skriva tudi ščepec vanilije, zrno belega popra in skrivnost indijskega zelišča Davana.

Sveče WoodWick z razpokajočim steljem vas bodo septembra osvojile s opojnim vonjem Evening Onyx ali nežnega belega čaja in jasmina. V Evening Onyxu boste začutili edinstveno kombinacijo listov jasmina, črne orhideje in sandalovine, ki se bo prijel v vsak kotiček vašega doma in bo očaral ne le vas, ampak tudi vse, ki vas obiščejo.

Vonj belega čaja in jasmina bo osvojil vaša čutila. Izgleda sveže in čisto ter se združuje z vonjem rdeče cedre in vrtnice.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij