+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vonj po marcu

  09. 03. 2020      Iz sveta mode

Naj pomlad vstopi v vsak kotiček vašega doma ...

Vonj vaših najljubših sveč je poln opojnih kombinacij, ki bodo zaslepile vas in vaše obiskovalce. So tudi odličen nasvet za darila za mamo, babico, punco in prijateljico. Mesec meseca boste dobili tudi vonj po znižani ceni in jasno je, da se bo kmalu končal v vozičku.

Vonj marca blagovne znamke WoodWick

Za vse razen lesa priklopite WoodWick sveče. Leseni škripajoči steber, lesen pokrov in gozdni vonj po ognju ob mesecu nosečnosti, ki meša ambergris, mošus in vetiver. Nič vas ne spominja na večer, ki ga je preživel ob gorečem kaminu, tako kot ta dišava.

Pravi spomladanski vonj pa je Divja vijolična, ali divja vijolična.

Aroma marca Yankee Candle

Klasična paleta sveč Yankee izbira vonj po Luni glede na letni čas. Zato so za marec izbrali Mesečeve cvetove in puhaste brisače.

Očarljiva aroma Moonlight Blossoms je sestavljena iz kombinacije cvetov, sivke in jasmina s svežimi robidami, toplim jantarjem in belim mošusom. Spomnil vas bo na romantičen nočni sprehod v spomladanskem sprintu in ustvaril prijetno vzdušje.

Nasproti je osvežujoč vonj puhastih brisač, ki bo vaš dom odišavljal s popolno čistostjo, ščepcem limone in jabolk ter vetrič sivke in lilije. Vonj bo pravkar opranih in odstranjenih brisač, ki bi jih najraje spakirali.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij