DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Vigar - konec dolgčasa v domu

  30. 04. 2016      Iz sveta mode

Dodatki za dom so sestavni del našega gospodinjstva. Nekateri od nas se ne lotevajo posebej svojega videza in oblikovanja, nekateri pa jih težko kombinirajo z notranjo opremo. Nekateri od nas imajo radi popolnost in praktičnost, nekateri jih ne marajo, včasih pa bi morali priznati, da domače naloge ne uživamo vedno stoodstotno.

Zato je blagovna znamka Vigar tu ,   ki ustreza vsem tem pomembnim vidikom - kakovost, dovršen dizajn, praktičnost in zagotovo ne dolgočasno, zato boste imeli pogosto "čiščenje" razpoloženja in boste z veseljem opravljali potrebna gospodarska opravila.

Zgodovina blagovne znamke

Vigar je bil ustanovljen pred več kot 50 leti v Španiji . Trenutno je ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk dodatkov za dom v več kot 40 državah. In zakaj se je to zgodilo? Zakaj je Vigar med vodilnimi blagovnimi znamkami na svetu? Ker je povsem izviren, ekscentričen, drugačen in eleganten, je res praktičen in preprosto pomisli na vse. Tudi najmanjši nevsiljivi dodatki, ki jih ponuja Vigar, bodo popolnoma polepšali vaš dom in vsi, ki jih bodo videli, bodo na obraz nasmehnili nasmeh.

Slog

To so prilagojeni izdelki! Glede dodatkov, kot sta gospa ali gospod v popolno izdelani izvedbi, tako mnogi vaši gostje sploh ne bodo vedeli, da je na vašem kuhinjskem pultu čopič in goba, saj sta vgrajena v prefinjeno zasnovo. A zdaj si predstavljajmo posebne izdelke, ali veste, o čem govorimo ves čas in se prepričajte, da takšnega kosa ne smete zamuditi.

Kopalnica

Kopalnica v našem domu, poleg spalnice, je zelo pomemben prostor, ki ga najpogosteje obiščemo čez dan, zato bi se morali v njem počutiti prijetno in edinstveno, saj je preprosto naš. In kaj drugega naredi prostor edinstven kot oprema za dom . Vigar je poskrbel za čudovit oblikovalski kos, ki bo pogledal izven območja, kamor največkrat padejo oči, na primer priročen držalo za zobno ščetko ali zobno pasto. Ta oblika cvetov je popolnoma edinstvena, praktična, preprosto nima napak, kaj pravite ?!

Kuhinja

Tudi kuhinja ne more storiti brez ustrezne opreme. Pogosto imamo težave pri izbiri izdelkov, ki ustrezajo vsem našim dizajnom. Kamor koli boste zamenjali gospodinjstva, se selite, prenavljajte, verjemite, da bodo dodatki Vigar prišli kamor koli, kamor koli greste, in vam ne bo treba izumiti drugih možnosti. Skratka, Viger izdelki vedno ustrezajo povsod. Tako kot ta luštni kuhinjski komplet, ki vključuje čopič in gobico, so tudi ti popolnoma integrirani v ženske obleke in ženske silhuete.Predpasnik je seveda pomemben del vsake kuhinjske opreme in potreben pribor za vsakega kuharja . Če pomislimo na vse, znamka Vigar predstavlja predpasnike iz trdnega, pralnega materiala s stilom. Prepoznajte dame, da se v takšnem predpasniku zagotovo ne bi sram narediti odlično tudi pred svojimi gosti ali sosedi.

Vigar ne pozabi niti trenutkov s prijatelji, zato lahko izberete več dodatkov, primernih za jedilnico. Kot na primer priročna steklenica oljčnega olja ali kisa v obliki dame v klobuku, mlinček paprike v obliki gospoda v kravati ali ta jedilni komplet z gospo v klobuku, ki ga uporabljate s steklenico dobrega vina.

Vsi ti dodatki niso primerni samo za vas in vaše gospodinjstvo, ampak so tudi izvirno in še posebej različno darilo za vaše ljubljene, se vam ne zdi? ;)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij