+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Velikosti Crocs

  18. 04. 2019      Iz sveta mode

Se pogosto srečujete z dejstvom, da ne veste, kako izbrati čevlje prave velikosti Crocs mode ? Če nimate priložnosti, da bi preizkusili čevlje in nakupovali v spletu, boste ugotovili, da je izbira prave velikosti za to blagovno znamko včasih težavna, zato bi vam radi dali nekaj nasvetov, kako to storiti.

Crocs čevlji so označeni z ameriškim oštevilčenjem na podplatu in šalici, poleg številke je črka, ki je mnogi od vas morda ne razumejo - M, W, C, J.

In tukaj je razlaga:

M - kot Moški , kar pomeni velikost Crocs za moške .

W - Like Woman , ženska oznaka Crocs .

C - Tako kot otroci je tudi velikost oznaka Crocs za otroke.

J - Tako kot Junior , Crocs oznaka velikosti za najstnike in najstnike .

Kako torej določite, katera številka čevljev Crocs je prava za vas? Sledite Crocs tabeli za pretvorbo ! Tu boste videli, katere ameriške (ameriške) velikosti ustrezajo vašim - evropskim (EU). Pridobite si čevlje Crocs v enaki velikosti, kot ste je vajeni pri evropskem številčenju. Pri izbiri je treba biti pozoren na obliko čevlja . Na primer, priljubljeni cokli in klasični modeli so zasnovani tako, da imajo nogo v zračnosti čevlja, kar pomeni več prostora. Zato je pomembno upoštevati, da ima lahko v različnih izvedbah čevljev Crocs enaka velikost stopal drugačen prostor.

copati Crocs  

Za Crocs balerinke, ki se tesno prilegajo, pazite, da vam ne padejo z nog in da niso preveč tesne. Treba je opozoriti, da so čevlji Crocs izdelani iz patentiranega materiala Croslite, ki je mehak in prožen, vendar ne pričakujte, da bo čevlje povlekel za celo število. Poleg tega ima večina čevljev ortopedsko oblikovano notranjo podplat , ki običajno vključuje spodbudne, masažne točke . Zato bi morali od takšnih čevljev zahtevati največ udobja.

balerinke Crocs

Pravilno izbiro velikosti lahko preverite tudi tako, da izmerite nogo in primerjate dolžino podplata , kar je tudi prikazano v tabeli. Mnogi mislijo, da je podplat podplat in meri čevelj od zunaj. Toda to je napaka. Podplat je notranji, zato morate upoštevati prostor, ki je zasnovan za vaše stopalo. Izmeri se približno pol centimetra od robov znotraj čevlja. Če imate na primer velikost polovice 37,5, priporočamo, da vzamete na primer najbližje celo število, na primer 38.

Več v našem videu na Različni TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij