+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Velikonočna darila torbice

  13. 04. 2020      Iz sveta mode

Spremstvo pogostitev,
imamo torbice kot poslikane,
če ne želite biti naslikani,
Zaloga je tudi bela.
Zahvaljujoč popustu nepremagljiv.

Tako je. Velika noč , praznik pomladi , praznuje vstajenje Jezusa Kristusa. Obstaja veliko lepih tradicij, kot so barvanje jajc, pletenje in posipanje s pom poms, zalivanje in pečenje sladkega jagnjetine ali okusnih nadevov. Tudi mi v Različni imamo tradicijo za veliko noč. Naj vas osrečujejo .

Darilo od nas je za vas polno skušnjav, zato se reče, da vam jagnjetina ne bo očitala. Torbice . Ljubi jih vsaka ženska, ne glede na starost, videz in slog. Vsak od nas bo vesel, torej zakaj ga ne bi skrili kot darilo v velikonočni košarici, s katero je podpisal zajčka? Majhna, velika, ramena, roka, večnamenska , elegantna in igriva. Vsi so na zalogi in samo čakajo na nasmeh, da vam pričarajo nekatere.

Ste videli, na primer, nova kolekcija iz več ljubljeni Anekke blagovno znamko ? Od tiste pomladi in romantika vam diha. Kaj pa elegantne torbice Calvin Klein ? Tokrat dobite ne samo pomladne svetle poletne barve, temveč tudi netipične oblike.

Oblikovni nahrbtniki v številnih dizajnih so vsekakor naša najbolj priljubljena. V primerjavi z vašo torbico "misli" na vaš hrbet in dizajni iz nove kolekcije preprosto odnesejo veter iz jadra. Izberete lahko spodoben, vpadljiv in čisto eleganten model in verjamete, da ga zagotovo ne boste želeli sleči. Edinstven popust lahko pridobite do danes ob polnoči. Poiščite Velikonočni zajček in to je vaše! Lovite dobro, tako da lahko ujamete ne le zajčka, ampak tudi svoj sanjski kos.

Velika noč

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij