+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Večfunkcijske torbice Tommy Hilfiger

  01. 11. 2017      Iz sveta mode

Kaj je na prvem mestu Tommy Hilfiger ? Stavimo, da so kavbojke in nismo presenečeni, saj so bile kavbojke, takrat klasične hlače z zvoncem prvi izdelek, ki ga je Hilfiger začel. Ampak to še ni tako dolgo nazaj. Modna znamka Tommy Hilfiger vas bo oblačila od glave do pet, vključno s stilskimi modnimi dodatki. In na to se bomo osredotočili v tem članku. Za torbice.

Da pa ne bi bilo dolgočasno, smo se odločili, da vam povemo pravljico O čarobni torbici.

Nekoč je dekle prišlo v trgovino s torbicami in jo je tako očarala ogromna izbira, barv in oblik, da se ni mogla odločiti. Ker je denar prihranila za točno enega, je pri izbiri zelo skrbela. Poskusila je torbico pred ogledalom in v glavi projicirala svojo omaro, da bi vedno upravičila, da je ta barva vsestranska, zato bi se ujemala z vsem.

Plačala je torbico in zapustila trgovino. Prišla je domov, odprla svojo slačilnico, polno zakladov, in z grozo v očeh ugotovila, da se njena torbica ne bo ujemala s čevlji, ki jih je nedavno kupila. A vedela je, da ne more dobiti druge torbice, zato je sedela tam in začela jokati, jokati in jokati, in nenadoma se je pojavil elf, vzel novo torbico, odpel loputo, zavil loputo in torbica dobila obliko svojih novih čevljev odlično vrgel. Deklica ni verjela svojim očem, se zahvalila vilincu in veselo skakala po omari.

Še vedno berete? Veseli smo, da je pravljica pritegnila vašo pozornost in zdaj resničnost! Drage dame, predstavimo si luksuzne večnamenske torbice Tommy Hilfiger . Torbice, ki imajo zakrilce z zadrgo, ki jih je mogoče odlepiti, zaviti in pripeti, tako da je vsaka stran drugače obarvana, tako da lahko preprosto spremenite njihov dizajn glede na obleko. Torej namesto ene torbice imate dve. Ta večnamenska torbica Tommy Hilfiger ima na repi patentirano zaponko, ki jo lahko enostavno obrnete, ko izberete pravo barvo. In veste kaj, poglejte sami. In gospodje, ki jih tudi gledate, je lahko odličen nasvet za vaše darilo.

Vrtljiva loputa, vendar ne vse. Torbice so različne in lahko spreminjate njihovo obliko, ročaje in jih nosite na več načinov. Za domišljijo ni omejitev. Glavna stvar je, da vam ustreza! In ali veste, kaj se pri večnamenskih torbicah najbolj razlikuje? Da za ceno ene imate dve ali tri torbice in vam ni treba, da vzamete stvari iz njih in jih tako pozabite. In zato samo mislimo, da so večnamenske torbice absolutni vrh!

torbica Tommy Hilfiger

torbica Tommy Hilfiger

torbice Tommy Hilfiger

torbica Tommy Hilfiger

torbica Tommy Hilfiger

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij