DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

V zgodnji jeseni, mokasini Emu

  24. 09. 2018      Iz sveta mode

Za ogrevanje nog moram imeti čevlje Emu!

Prehodno obdobje, ko balerin še ne želite, pri zimskih škornjih pa ne čutite . Imamo idealno obutev, ki bo osvojila vaša stopala in vaše srce.

Mokasini ustrezne oblike so narejeni iz prave ovčje kože , "obložene" iz ovčje volne, ki dobesedno božajo vaša stopala. Podplat ima gumo in ima posebej oblikovan utor za odtok vode, ki omogoča enostavno hojo na prostem. Poleg tega je nedrseč, zato vam ni treba skrbeti, da bi nekje zdrsnili.

Emu Amity

Kot vedno je med njimi na izbiro več modelov - vsak je drugačen, a vsem je skupno to, da navdušijo na prvi pogled! V Emu mokasin lahko zdrsnete v razkošnem dizajnu s kovinskimi odsevi in romantičnim lokom, ki je popolnoma primeren za elegantne ali priložnostne obleke ali za enobarvno, subtilno varianto, ki ustreza vsem.

Emi Amity

Emi Amity

Poleg tega boste te Emu cenili ne le jeseni, ampak tudi spomladi , ko zasijejo prvi žarki sončne svetlobe, vendar termometer še ni naklonjen toplim čevljem.

Ste se zaljubili? Če ne, morate te loafe preizkusiti zase - potem ne boste oklevali, nasprotno - ne boste jih želeli sleči!

Čevlji Emu

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij