+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

V medijih drugače - november 2018

  17. 12. 2018      Pišejo o nas

Božič je tu! Iščete last minute darila? Potem imamo še nekaj vrst za vas. Da, lahko bi rekli, da smo neizčrpni za ideje. In v tem članku bomo pogledali ideje za božična darila, ki jih priporočajo naše / vaše najljubše revije. Tam so blagoslovljeni, zato se navdihnite, se usedite in si privoščite pravo božično vzdušje.

Revija Chvilka priporoča, da darila kupujete ne samo za svoje ljubljene, ampak tudi zase. Znano je, da nobena ženska ni nikoli užalila kosa nakita, zato boste iz Desiguala resnično naredili zanimivo ogrlico. Zase lahko kupite zanimivo vrhunsko kapo znamke Scotch & Soda , ki je podvržena trenutnim modnim trendom.

Revija MF Ona Today priporoča, da se uglasite doma. Tako ne smete zamuditi kopalnega ogrinjala in trenirke, ljubkih dame Emu luksuznih copat iz prave ovčje kože in volne, ki uravnavajo temperaturo, tako da boste lahko hodili bosi. Stopala v njih ne pogoltnejo in se v njih ne znojijo.

In z božičem seveda in športnimi aktivnostmi, tako da bo vsa hrana hitro spet tekla, zato revije Beautiful and Healthy and Run priporočajo elegantna in predvsem vrhunska funkcionalna športna oblačila znamke Under Armor .

Samo zate

Samo zate

MF Ona danes

MF Ona danes

Teči

Teči

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij