+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

V medijih drugače - maj 2018

  25. 06. 2018      Iz sveta mode

Marec, za pečjo, ki se povzpnemo, april bomo še vedno tam, lahko gremo v gaj. Poletje je tu, in odkar smo se letos začeli konec aprila, je videti, da ga bomo dobili dovolj. Govori se, da je maj mesec ljubezni, dame potegnejo kratka krila, obleke in kratke hlače. Gospodje, kratke hlače in majice. Zima se je zagotovo že izsušila in veselimo se lepega vremena in minimalne obleke. Ni nam treba spakirati, le nekaj slojev in veliko domišljije. Kaj se bo nosilo to poletje? Oglejmo si, kaj priporočajo naši tiskani mediji.

Revija Aha nam jasno kaže, da modni trakovi nikoli ne bodo izginili, zato ponuja pregled nad številnimi kosi, ki se ponašajo s tem motivom. Če črte vašemu karakterju ne laskajo, vendar jih želite imeti, jih lahko nosite vsaj v obliki Veselih nogavic . Revija Burda Style navdihuje vroče trende za poletje 2018. In svetuje, katere komade ne smemo zamuditi, tudi na dopustu. Japonske jakne Tommy Hilfiger vam bodo zagotovo prišle v poštev.

Revija Joy bi vas lahko navdihnila z belimi superge. Bele superge so tudi obvezen kos, ki ga v nobenem čevlju ne sme manjkati, in če ga že imate, si nadej trendovske superge na platformi z različnimi motivi. Revija Katka priporoča copate Slide. In to je tabla. Drsni copati so trend tega poletja. So udobni, elegantni in ustrezajo tako športnim kot elegantnim oblačilom. Kot so copati Melissa .

Revija AHA

Revija AHA

revija Burda Style

revija Burda Style

Revija radosti

Revija radosti

časopis Katka

časopis Katka

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij