+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ujemanje oblek ali poravnava skupaj

  30. 06. 2017      Iz sveta mode

V zadnjem času modni svet nenehno ustreza oblačilom, kar pomeni, da kupujete enaka ali zelo podobna oblačila s svojo drago polovico ali otrokom. In ker se zdi veliko drugače, imamo nekaj nasvetov za vas ujemajoča se obleka za ustvarjanje.

Na našem spletnem mestu boste našli veliko možnosti. Vendar vidimo najpreprostejši način ujemanja v istih čevljih. Ali ste par ali mama s hčerko in oče s sinom. Lahko uporabite našo ponudbo čevljev znamke Toms , Melissa ali kupite superge Converse .

ujemajoča se obleka

Toms v tej kolekciji ponuja odlično priložnost za obleko, ki ustreza družinam. Toms ponuja več nasvetov za barvo in oblikovanje, celo celotna družina lahko uskladi in celo pomaga otrokom iz revnih držav po vsem svetu. Toms sodeluje s projektom One for One , kar pomeni, da bo za vsak prodani par čevljev drug par otrok iz države v razvoju dobil popolnoma brezplačnega otroka.

Toms

Superge superge Converse so idealne za zaljubljene pare. Klasični belci so običajni, vendar ne bojte se eksperimentirati z barvnimi, nizkimi ali gležnjarji. Čevlji Converse nikoli ne bodo ničesar pokvarili, primerni za priložnostno obrabo in pravzaprav za različne priložnosti. Poleg tega so videti super tako za športne kot za elegantne obleke. Lahko se poravnate karkoli, samo ne skrbite. Je popolnoma v redu in poleg tega.

Obratno

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij