+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Triki za hujšanje - kako uporabiti barvo?

  04. 10. 2013      Iz sveta mode

V naši reviji smo že spraševali, kako uporabiti trike za hujšanje pri oblačenju. Kako kombinirati in nositi prave črte, ki vam bodo pomagale do lepe figure, zato bomo danes povedali nekaj stvari o uporabi barv. Vsi vemo, da črna barva shujša, zdaj pa jo bomo uporabili v svojo korist;)

Optična iluzija 1. - Igranje s črtami v predelu ramen

Zeštihlující triky v módě Triki za hujšanje v modi

Eden najlažjih trikov pri oblačenju z nekoliko širšim stegnom je izbira globljega dekolteja. Gospodje ne bodo imeli možnosti pogledati stegen, čeprav bodo želeli :) Vendar pa je primerno tudi uravnati spodnji in zgornji del telesa. Ti dve sliki to odlično odražata. Obleka na dnu na levi je na dnu videti ožja, zahvaljujoč podaljšku ramenskega dela.

Optična iluzija 2. - Temne barve

Zeštihlujíci triky v oblékání Triki s hujšanjem

To je popolnoma res, ko se govori, da je črna shujševalna. Za dopolnitev pa postane vsaka temna barva vitkejša, če jo postavimo poleg svetlejše barve. Tu je ilustrativni primer zgornje slike, kjer vidite, da je temnejši del polja videti manjši. In ne pozabite, da je drobna slika. Kaj pa, če bomo na naših lepih oblinah uporabili isto :) Črno je zato najbolje nositi na delih, ki bi jih radi optično vitkejši.

In če boste obvladali te nasvete, se boste počutili odlično v vsem, kar nosite.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij