+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Trendi barv jeseni 2018

  12. 11. 2018      Iz sveta mode

Jesen nas je zagotovo preplavila s svojimi dih jemajočimi barvami, zato naša garderoba in omara za čevlje zahtevata izjemno pozornost. Če ste med tistimi, ki svoja poletna oblačila in sveže barve čistijo na dnu omar in napolnijo garderobo s sivo, črno in rjavo, imamo za vas slabo novico. Modni trendi želijo, da nas zasije v barvah. Če torej raje nosite univerzalne kose, se ne bojite, da jih oživite z vsaj barvnimi dodatki.

In ker je še vedno lepo in imamo sezono 'Indijskega poletja', ni potrebno nabirati poletnih oblek, pod njimi lahko postavimo nogavice, gamaše ali kavbojke, na njih postavimo škornje ali gležnjarje, napnemo krokar ali dolgi kardigan in nadaljujemo z lepotno vožnjo Najnovejša kolekcija Desiguala je jasen dokaz tega: V svoji garderobi ne smejo manjkati dizajnerske ženske obleke , poleg tega, da bodo na razglednem mestu imele svoje cvetlične in živalske modele, zato, če imate v omari leoparda, ga potegnite ven.

ženska obleka Desigual

Kar se tiče barv, je kraljica jeseni oranžna barva, ki je v neposredni harmoniji z jesensko naravo. Takoj za njo je gorčična barva. Te žive barve, ki spominjajo na jesenske hrastove liste, bodo polepšale in oživile dolgočasne modne ulice. Gorčični plašč ali oranžna jakna bo vrhunski kamen v vaši garderobi. Vendar se počutite bolj kot enotna črna, siva ali temno modra barva, lahko svojo jesensko obleko oživite z vinsko kapico Calvin Klein .

kapa Calvin Klein

Zavod Pantone Color vsako leto izbere trendovske barve za celo leto. Za leto 2018 je barvni numero uno postal vijoličen ali ultra vijoličen . Morda boste presenečeni, vendar vijolična barva izstopa tik ob rumeni, gorčični ali oranžni barvi. Druge vrhunske barve jeseni so stare roza ali sivo-roza.

Absolutni trend letošnjega leta je tudi tako imenovani COLORBLOCK. S tem izrazom si lahko predstavljate kombinacijo svetlih barv, kot so roza z oranžno ali zeleno, rumena z modro ali rdeča s kerozinom. Skratka, v barvah fantazije ni barvnih omejitev niti jeseni.

Naše priporočilo je: Bodite kreativni, ne skrbite. Pojdi iz množice. Bodite drugačni.

colorblock moda

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij