Najdite zajčka s kodo za 20% popustNajdite zajčka s kodo za 20% popustŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Torbe za prenosnike - končajte grde vrečke!

  12. 04. 2018      Iz sveta mode

Za mnoge od nas je zvezek nepogrešljiv del delovnega dne. Njegovo nošenje običajno niso enostavne in neprimerne torbe iz tekstilnih materialov, ki spominjajo na črno škatlo, ne omogoča nam udobja. Ne samo, da opozarjajo na dejstvo, da imate s seboj prenosni računalnik, ki je kot kravata, ampak jim manjka celo pridih sloga, lepote in ideje.

Dajmo svojemu prenosniku lepo "metanje" in nosite torbe za stilske torbe, ki bi jih redko razlikovali od navadnih ženskih torbic! Bistra mora imeti kos torbe Desigual , ki obiluje barvo, igrivost in izvirnost. Kljub presenetljivi zasnovi okolica ne bo vedela, ali s prenosnikom nosite torbo za prenosnike ali zgolj nezgrešljivo torbico, ki ji morate zavidati.

Dizajnerska torba

Za romantične duše je kot torba Anekke . Idealen je za dekleta in ženske, študente in delavke. Našli boste ne samo predal za prenosnik, temveč tudi tablico in 5 notranjih žepov za enostavno urejanje malenkosti.

Torba Anekke

Če pa se raje držite črne klasike, vas ne bomo razočarali. Eleganco v kombinaciji s praktičnostjo ponuja Calvin Klein . Črna usnjena torba z zlatimi nastavki bo tako osvojila vaše srce, da ga želite nositi brez prenosnika.

torba Calvin Klein

Eleganten, praktičen in še posebej prefinjen dizajn je ta popolnoma popolna torba znamke Tommy Hilfiger . Ustreza vsem oblačilom, saj pritegne največ pozornosti vaše okolice in če vam preprosto ni treba nositi prenosnika, ga lahko uporabite na deskah ali tablicah. To je preprosto treba !

torba Tommy Hilfiger

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij