DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Toms - nova kolekcija pomlad / poletje 2017

  08. 03. 2017      Iz sveta mode

Toms velja za eno najbolj navdihujočih blagovnih znamk tega stoletja. Toms predstavlja projekt One for One , kar pomeni, da bodo tretje države imele koristi od prodaje izdelkov z blagovno znamko. In tako je mogoče reči, da se je Toms ne samo zaradi svojih popolnih in edinstvenih izdelkov, narejenih z ljubeznijo, zaljubil v ljudi po vsem svetu.

Ljubezen. To je prava beseda, ki jo modna znamka Toms ujame. Izdelki so narejeni z ljubeznijo in z najboljšim znanjem in vestjo, da lahko pomagate drugim. Pod blagovno znamko Toms se večina spominja netipičnih espadrillosov in drugih čevljev, vendar ta blagovna znamka na primer proizvaja kozarce , kavarne pa so odprte po vsem svetu . Pri prodaji enega para čevljev dobi naslednji par brezplačno za nekoga, ki ga potrebuje. Za prodajo očal lahko vsakdo opravi operacijo oči. Ko prodaja določeno količino kave, podjetje podarja sodčke vode državam, ki trpijo zaradi pomanjkanja.

Skratka, Toms je preprosto odličen projekt, zato smo to blagovno znamko že dolgo vključili v svoj različen portfelj. Tomsky imamo radi, nosimo Tomsky in ko se bliža pomlad, vam lahko povemo najnovejše v kolekciji Toms Spring / Summer 2017.

Toms

Espadrilky

So novi   nedvomno so bolj elegantni Deconstructed Alpargatas espadrillis , ki so narejeni iz mehke semiša ali platna, lahki in sproščeni, popolnoma se prilegajo in imajo povsem nov videz. S temi kosi boste ustvarili popolnoma naraven videz. čevlji Toms

Nova kolekcija igra v mehkih barvah - prahu, smetane, smetane in bež . Skratka, samo odtenki, ki vam prinesejo nežno pomladansko vzdušje. Nova kolekcija pa ne bo manjkala niti drznejših in vzorčastih kosov v obliki ikoničnih Alpargatov.

čevlji Toms

Druga novost so tudi espadrilky Toms na platformi, zato se spet vrnemo v čas, podobno kot znamka Melissa, in v 90. leta.

Sandali

Nova sezona bo enostavna za izvedbo, kar dokazujejo priljubljene sandale v indijskem slogu Lexie ali bolj pametne sandale na platformi, izdelane iz zelo lahkega in udobnega materiala.

čevlji Toms

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij