+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

TOMMY HILFIGER ČEVLJI

  20. 06. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, XJV7p7fZIwQ)%

TOMMY HILFIGER ČEVLJI

Drage dame in gospodje ... Ste pripravljeni, da razkrijete trendi čevlje za to sezono? Želite odkriti čevlje, ki jih lahko nosite od pomladi do jeseni? Na ta dva vprašanja obstaja preprost odgovor - TOMMY HILFIGER! Še posebej se danes osredotočamo na čevlje Tommy Hilfiger.

Poletje je z nami že ena noga in zato je treba imeti prave, poletne čevlje. Superge Tommy Hilfiger, TH copati, drsni copati, superge, superge, čevlji Runners ali Ugly škornji! Je za vas preveč pojmov? To sploh ni pomembno. Zato smo tu, da vas predstavimo, kaj vse pomenijo ti izrazi.

V današnjem videu boste izvedeli tudi, kako so to storili letošnji oblikovalci. Tommy Hilfiger se je oddaljil od tradicionalne trobojnice in paru dal druge, nekoliko nekonvencionalne barve. Toda ne skrbite. Najdete lahko tudi čudovite pare s tradicionalnimi barvami.

Izkoristite najboljše od Tommyja Hilfigerja za poletje . Ujemite se s svojo drugo polovico in se odpravite na lepe počitnice. Naša e-trgovina je pripravljena na celotno sezono 2019. Zato ne oklevajte in si oglejte, katere neverjetne kose lahko kupite pri nas.

ŽENSKE ČEVLJI TH

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij