+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Pojdimo naprej
Prodaja v e-trgovinah je postala glavni distribucijski kanal. In tako prevzamemo vso odgovornost in delamo stoodstotno.
Vodje prodaje, marketing in podpora strankam delajo od doma.
Ali slišite, kako se naši otroci pogovarjajo v ozadju? Tudi mi smo samo ljudje ;)

Kaj pa plačilo ob dostavi?

Plačilo ob dostavi je še vedno možno, vendar če ga čim bolj omejite in izkoristite predplačilo, boste kurirjem olajšali delo. Imajo razkužila, vendar rokovanje z denarjem zanje ni najboljše.
In po 12 letih delovanja v 9 evropskih državah nam resnično lahko zaupate. Že 30% vas 100% varno plača s kartico. Hvala.

Prevozniki delajo?

Seznam dostavnih služb sproti posodabljamo in vam v košarici ponudimo zanesljive.
Ko dostavna služba ukine plačilo ob dostavi, jo takoj umaknemo iz košarice. Podarimo nasmeh kurirjem, saj so eni izmed junakov današnjega časa.

Kako zaščitimo kupce in zaposlene pri delu
Razdelili smo se na več ekip. Pri pakiranju vaših izdelkov vsi nosimo maske in zaščitno opremo. Roke si umivamo 20-krat na dan in res smo previdni. Ne skrbite, zavedamo se, kaj je na kocki.

Kaj pa prevzemna mesta?
Omejujemo prevzemna mesta, vendar še naprej delujejo. Dostavne službe jih posodabljajo vsako uro. In če vas pokličemo, da spremenite svoje prevzemno mesto, tega ne storimo namerno. To storimo, da zagotovimo, da je vse poteka hitro, varno in brez težav.

Kako delamo?
Delamo z nasmehom. Število naročil se je zmanjšalo, vendar verjamemo, da nam boste ostali zvesti in da lahko to storimo skupaj. Hvaležni smo ker vas imamo in da se še vedno znate razveseliti. Ker veselje zdaj vsi potrebujemo.

To lahko storimo skupaj. Vaš tim Differenta.si

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij