+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Stellar Culito iz Španije! Kolekcija jesen / zima 2019 je tukaj

  05. 09. 2019      Iz sveta mode

Tako kot na hollywoodski Walk of Fame, so tudi slavne osebe, ki jih ljudje po vsem svetu poznajo in imajo radi, prišli k našemu šoferju. Culito iz Španije je modele kolekcije jesen / zima 2019 poimenoval po znanih pevcih, ki tako kot obleka, majice ali jopice te blagovne znamke blestijo lepoto, izvirnost in čutnost. Se želite počutiti kot zvezda, ki se dviga na oder in žanje občudovan pogled ter laskavi aplavz? Potem pojdite v Culito iz Španije in svet vam bo na nogah.

zvezde

Na primer, poskusite obleko, imenovano po britanski lepotici z glasom, kot je Adele . Karizmatična, izrazita in čudovitega videza, tako kot ona. Takšne obleke Culito bodo ustrezale vsakemu karakterju in bodo ustrezale blondinam, rjavolaskam in rdečelaskam. So bolj ohlapne kroje in njihove atrakcije so bleščice, ki bleščajo kot zlati globus ali oskar.

obleka Culito iz Španije

Neverjetna obleka z imenom upornika.   Amy Winehouse se nekaterim od nas morda zdi nekoliko težavna , vendar obleke, poimenovane po njej, vsekakor niso težave. Njihov kroj se prilega kot drugi koži, barvna kombinacija je subtilna, a domiseln in učinkovit kroj je le namišljena glazura na tej modni torti. Pri takšnem modelu se nikdar ne sramite.

obleko Culito

Oblečete lahko obleke z imenom in vroče JLo, ikonične Madonne, Španke Eva Amaral ali vodjo bele duše Janis Joplin. Pevci obožujejo oboževalce s svojim talentom, glasom in očarljivostjo osebnosti. Culito iz Španije bo očaral vas in okolico s svojimi modnimi kroji, netipičnimi barvnimi kombinacijami in nezgrešljivimi podrobnostmi.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij