DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Simpatičen set Nutshell by Disaster Designs

  05. 05. 2014      Iz sveta mode

Priljubljeno blagovno znamko Disaster Designs smo že predstavili. Disaster Designs je angleška znamka modnih dodatkov, katerih stvari imajo pridih podeželske romantike. Danes vam bom predstavil čudovit komplet Disaster Designs Nutshell v pastelnih barvah.

Ohišje dokumenta o matici Ohišje dokumenta o matici

Prvi kos je majhen praktičen kovček za potovalne dokumente. Ima morske motive in dekorativno trenje. V notranjosti sta 2 žepa s prozorno folijo za dokumente in kartice. Ohišje zaradi majhnosti ustreza tako vašim hlačam kot torbici, tako da imate skupaj vse pomembno.

Oreh Oreh

Še en kos kompleta Disaster Designs Nutshell je usnjen dokumentarni film za pritrditev patenta. Prav tako je uglašen z mehkimi pastelnimi barvami, na zadnji strani pa je rjav. Okrašena je z motivom ptic in žigi. V notranjosti je veliko prostora za dokumente, kartice, bankovce, v njem pa žep in pero.
Kdo si ne bi želel denarnice za srečo, je še en zabaven kos Nutshell-a iz katastrofe. Ta usnjena usnjena denarnica ima kletko za ptice spredaj in turkizno hrbtno stran z napisom in podkev. V notranjosti najdemo žepe in dokumente s kreditnimi karticami, skupaj z enim žepom za majhne kovance z zadrgo.

Matica iz aktovke Matica iz aktovke

Da bi imeli na voljo tako torbico kot dokument in denarnico, je na voljo manjša rjava usnjena torbica z naramnico. Okrašena je z zabavnimi barvnimi odtisi spredaj in modro usnje s polka pikami od zadaj. Glavni pokrov z zadrgo in v notranjosti boste našli več manjših žepov za majhne predmete in telefon. Še en žep je za zapiranje studenca z okrasno zaponko.

Matica iz aktovke Matica iz aktovke

Če boste s seboj nosili več stvari, kot je ta velika usnjena torbica iz kompleta Disaster Designs Nutshell. Ima živalski motiv sove in ptice, ki je v nasprotju z dekorjem polka-pik, ki je na sprednji in zadnji strani te torbe. V notranjosti je velik žep z več manjšimi žepi in ulkusi, nato pa sta še dva žepa za majhne predmete. Pritrditev aktovk je na 2 zaponk in ima nastavljiv trak.

Ali imate radi originalne vintage dodatke, kot smo mi? Nato na Different.cz izberite ta čudovit niz Nusthell v spomladanskih barvah in jasno boste drugačni!

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij