DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Shranjevanje nakita ali kako nakit okrasi vaše stanovanje

  19. 09. 2013      Iz sveta mode

To zagotovo pozna vsaka ženska - občutek, ko se nujno želite osrečiti in vam ni treba zapraviti. Majhna trivialnost nakita nikogar ni ubila in pogosto vas razveseli kot drag zimski plašč. Tako naberemo in naberemo tiste čudovite drobtine in jih nikoli premalo!

Tako kot naša garderoba tudi škatla za nakit ni napihljiva. Zato vam ponujamo nekaj nasvetov, kako nakit shraniti ne samo jasno, ampak tudi duhovito. Ne na dnu omare, ampak neposredno v notranjosti!

Vsaka ženska sanja o luksuznem zlatem okvirju, polnem lepega nakita. Če imate nišo v steni in ste dovolj kreativni, shranite nakit naravnost v steno. Leseni okvir lahko pobarvate glede na preostali del notranjosti in živa slika je tu.

luksuzni ženski nakit Luksuzni nakit si zasluži luksuzno skladiščenje (Vir: google.com)

Okvir za slike, velik, manjši, okrogel ali kvadrat, je hvaležen pomočnik v številnih notranjostih. Motiv slike je v tem primeru le vaš najljubši nakit. Na zadnji strani okvirja le pritrdite nekaj majhnih žebljev in na njih obesite nakit. Vsak dan lahko vaša slika izgleda drugače in se ne boste naveličali.

škatle za dragulje Zanimiva škatla za nakit, ki jo lahko izdelate sami (vir: google.com)

Imate manjše okvirje? Ni važno! Vsak okvir je lahko v drugačnem slogu. Na primer, naj vas navdihne foto okvir z mediteranskim nakitom .

trgovina nakit Okvirite svoj kostum nakit po slogu (vir: google.com)

Imate raje gole stene in minimalističen slog? Potem bo bolje, da svoj nakit lepo očistite v garderobi. Cenili boste praktični dvostranski organizator na obešalniku.

kako shraniti nakit Praktični organizator nakita (vir: google.com)

Zadnja in verjetno najbolj stilska rešitev za shranjevanje nakita je uporaba lesene škatle in steklenic za vino. Sliši se smešno, kajne? Toda rezultat je izviren :-)

ženski nakit Kako shranite svoj kostum nakit v stilu s steklenico vina (vir: google.com)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij