+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Shoemania pri Chodov ali čevlji, kot jih ne poznate :)

  05. 06. 2014      Iz sveta mode

Če se želite junija odpraviti na pot in razmišljate, kam bi se odpravili za nekaj zares unikatnega, ne pozabite napisati datuma 2.-29.6. in postavite Centrum Chodov. Imeli boste spektakel z imenom Shoemania in če ste poznavalec čevljev, verjemite, da vas bo razstava z več kot 300 eksponati zadovoljila.

Center Shoemania Prague Chodov Center Shoemania Prague Chodov

Največja atrakcija so zgodovinski škornji iz leta 1800, ki tehtajo neverjetnih 3,75 kilogramov! Poštar je na nogah nosil poštarja, sicer tudi postlijona. Ne bi radi bili v njegovi koži :) Če ste ljubitelj moderne obutve, lahko oblikovalske kose pričakujete iz delavnice oblikovalke Pavla Podsedníková, ki je osvojila številne nagrade in Lady Gaga se ji ni mogla upreti. Www.Different.cz smo za namen razstave tudi posodili plastične dišeče čevlje Melissa in Mel , kjer lahko uživate in jih nato mirno izberete v naši uradni češki e-trgovini;)

Melissa in Mel pri Shoemaniji Melissa in Mel pri Shoemaniji

Za športne navdušence so največja atrakcija čevlji Emila Zatopeka ali najuspešnejših športnikov Zuzane Hejnove in Milana Baroša. Poleg razstave vas čaka še spremljevalni program v obliki dirke v petah ali čevljarske delavnice znanega češkega čevljarja Erica Martina Lawarta.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij