DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Scotch & Soda - nova kolekcija FW16, ki vam vzame dih

  23. 08. 2016      Iz sveta mode

Blagovne znamke Scotch & Soda sploh ni treba predstavljati. Ljubitelji kakovostnih izdelkov in elegantnih kosov zagotovo vedo. Mogoče pa bi vam morali osvežiti spomin in vas opomniti na modno znamko.

Scotch & Soda prihaja iz Nizozemske. Nastala je leta 2001, ko so oblikovalci združili moči, da bi ustvarili znamko z izrazitimi oblačili za moške, ki jim tuje vintage slog v kombinaciji s sodobnimi lastnostmi ni tuje. Modeli Scotch & Soda so kmalu postali pozorni na najvišjo kakovost s pozornostjo do detajlov. Kmalu je znamka začela oblikovati ženska oblačila . Ženska kolekcija Maison Scotch že nekaj let zasuka modni trg. Blagovna znamka predstavlja tako oblačila kot dodatke.

Lahko bi rekli, da je preprosto slediti geslu lepota in zato predlaga modele, ki so e- legendarni, preprosti, okusni in hkrati brezčasni . Velika prednost blagovne znamke je, da jo lahko preprosto kombinirate, tako da imate vedno voh. Letošnja kolekcija za jesen in zimo je neverjetna, a presodite sami ...;)

Letos je bila moška kolekcija zares uspešna. Preprosti kroji v kombinaciji z zanimivimi motivi v elegantnih barvah postajajo in zelo okusni. Tu boste našli športne in elegantne kose, zato vam bomo predstavili nekaj izmed njih.

Ženska kolekcija je popolnoma glamurozna. Majice s prevelikimi rokavi, bomber ali pikčaste kavbojke, to je letos absolutni vrh. Kombinacija jeansa nikoli ne razočara. Spet boste našli elegantne in športne kose.

Seveda ne smemo pozabiti na dodatke, ki so bili letos uspešni. Scotch & Soda ponuja dodatke za moške in ženske.

To je bila le peščica tega, kar lahko ponudi letošnja kolekcija, in upamo, da vam bo všeč tako kot mi ...;)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij