DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Scotch & Soda - modna revija

  07. 06. 2016      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, kNcC7w_C0OY)%

Nova epizoda Different TV je prispela z nizozemskim vetričem iz zemlje tulipana, tako da ste lahko prepričani, da je nova kolekcija Scotch & Soda res natančno pripravljena z veliko mero stila in domišljije. Pridite in si oglejte nekaj oblek iz kolekcije pomlad / poletje 2016.

Nizozemska blagovna znamka Scotch & Soda bo uživala v kakovostnih materialih, pa tudi izvirnosti in slogu. Zato so ženske in moške kolekcije te blagovne znamke pravi dragulj, v katerega se boste nekoč zaljubili in ljubezen vas nikoli ne bo zapustila. Nova kolekcija pomlad / poletje 2016 je stoodstotno bolj resnična, našli boste lepe in domiselne jopice , majice in majice, obenem pa zanimivo razrezane krila, pisane kratke hlače ali stilske hlače. Vredno je omeniti tudi torbe ali dodatke.

Če pa niste prepričani, kako uskladiti te izvirne koščke s preostalim oblačilom, imamo v novi epizodi Različne televizije nekaj nasvetov in idej za vas. Pri nas vas zlahka navdihuje, da ste večno zvezda :) Kosi Scotch & Soda se popolnoma prilegajo čevljem Toms ali superge Converse .

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij