DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Scotch in soda - priliv edinstvenosti in razkošja!

  28. 10. 2014      Iz sveta mode

O Scotchu in sodi smo že pisali. Spet pišemo in bomo pisali. Vse bolj je očitno, da nizozemski oblikovalci zagotovo niso stopili poleg tega, da bi ustvarili to blagovno znamko, nasprotno, trdno so na tleh in gradijo trden temelj za to novo blagovno znamko. Konec koncev je Jan Werich že vedel, da oblačila naredijo moškega in Scotch in Soda je tudi to vedela. Na prvi pogled so stvari te znamke preproste in večinoma neopazne, a na drugi pogled boste ugotovili, da je šlo le za napačno predstavo in da so zelo prefinjeni kosi. Predvsem v obliki krojev in detajlov v obliki kamnov, kroglic, čepkov, krožnikov, lahko pa tudi detajlov v obliki usnja in las. Kar bomo govorili, je vse o podrobnostih! Če boste kateri koli kos Scotch & Soda postavili poleg drugega, ga boste zagotovo prepoznali.

Pulover iz škotskega in sode Pulover iz škotskega in sode

Velika prednost te modne znamke je, da se združuje brezhibno in vedno boste imeli čut. Še en velik plus je visoka kakovost stvari in udobje.

Scotch in Soda Sweat Top Scotch in Soda Sweat Top

Majice so večinoma ohlapno krojene in zato ustrezajo skinny hlače.

Majica Scotch in Soda Rock Majica Scotch in Soda Rock

Odličen izbor ma Scotchka (tako smo ga poimenovali tukaj v Različnem :)) in glede dodatkov. Tega zagotovo ne gre pozabiti, saj celotna obleka vedno lepo napeva. Zanimivo so oblikovani pasovi, ogrlice, šali, pa tudi torbice , denarnice in drugo. Če ste utrujeni od verižnih trgovin v gneči nakupovalnih središčih in želite poskusiti nekaj, kar je vsekakor IN :) Sedite v udobju svojega doma, kliknite na www.Different.cz in preprosto naročite te luksuzne in unikatne kose na svoj dom. In ne pozabite! Bodite drugačni;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij