DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Šarmantna ZBIRKA SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, 87bS_o-XQzU)%

SANTORO LONDON

Pretekli teden smo se potopili v kraljestvo sanj in fantazije , zato smo za vas pripravili še eno blagovno znamko, ki vas bo očarala in ne samo to . Ta znamka je lepa. Je edinstven in ga ljubijo ženske po vsem svetu. Veste, o kateri blagovni znamki govorimo? Ja, točno tako. To je nova kolekcijska znamka SANTORO LONDON.

Mogoče se vam zdijo le sanje, kako bi lahko nastalo nekaj tako lepega. Nisi sam. Leta 1984 sta takšne sanje imela Luccio in Meera Santorovi , vendar so postopoma postale sanje, še istega leta so ustvarili svoj prvi izdelek in naslednje leto so na trg stopili s prvo kolekcijo, ki se je imenovala Bang on the Door.

A hitro se premaknemo v čas, do leta 2019. Torej 34 let po tem, ko sta Luccio in Meera ustvarila svoj prvi izdelek. Ta neverjetna blagovna znamka je letos pripravila tri nove podselekcije. To so čebelji ljubljeni, visoki repi in mehurčke vile. Če vam ta imena še ne povedo ničesar, ne skrbite. Zato sta Simča in Nikol tu, da razložita vse.

Santoro London je poleg novih podrazredov za vas pripravil tudi nove izdelke. Veselite se lahko darilne vrečke Crossbody, škatle z denarjem ali neverjetne škatle za nakit. In imamo tudi nekaj za ljubitelje dnevnika!

Ali bomo torej skupaj raziskovali še eno lepo blagovno znamko? Verjamemo, da vas bo nova kolekcija očarala toliko kot mi. Bodite prepričani, da nas obvestite, če ste ljubitelj te blagovne znamke in katere izdelke imate. To bomo zelo in zelo veseli!

Celotna ekipa Different.cz vam želi lepe in nekoliko drugačne dni

PREDNICE SANTORO LONDON

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij