DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Santoro London - pregledi modnih dodatkov te angleške blagovne znamke - Epizoda 22 - DifferentTV.cz

  23. 03. 2014      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, XIFRHCKNm5Q)%

Dobrodošli v še eni epizodi Druge televizije. V tem vam predstavljamo blagovno znamko, ki je po vsem svetu znana po izvirnosti. To je londonska blagovna znamka Santoro, ki jo najdete v obliki modnih dodatkov (torbice, etuiji za iPhone in iPad, denarnice, dokumenti itd.)

Ta blagovna znamka vam bo všeč zaradi njene skrivnosti in motivov lutke Gorjuss. Vsi kosi so kakovostni in so namenjeni vsem starostnim skupinam.

V tej epizodi vam bomo predstavili nekaj neverjetnih usnjarskih torbic, denarnice in drugih zanimivih Santoro kosov.

Britanska znamka Santoro je začela s pisarniškim materialom. Dnevniki in zvezki so postali velik hit na sejmih papirja in tako je blagovna znamka začela tudi na drugih področjih svoje dejavnosti. Planila je v modne dodatke, kot so torbice, denarnice, etuiji za mobilne telefone in prenosnike itd. Blagovno znamko Santoro boste vzljubili nekoč in poti nazaj ni.

Eden osnovnih motivov te blagovne znamke je lutka Gorjuss, ki postaja zelo priljubljena modna figura. Torbice in dodatki Santoro so upodobljeni v različnih zanimivih situacijah in vedno izgledajo nekoliko čarobno.

Z dodatki Santoro London London vas nihče ne bo pogrešal, zato se boste vedno počutili kot zvezda. Santoro vas bo presenetil tudi s svojo kakovostjo, saj je znamka že ujela proizvodne in oblikovalske procese v modni industriji.

Na češki spletni strani blagovne znamke Santoro London lahko vidite veliko lepih fotografij in informacij: http://www.santorolondon.cz

V naši e-trgovini lahko kupite te kose: http://www.differentfashion.cz/cs/109-santoro

Več informacij o znamki najdete tukaj: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/santoro-london-nova-luxusni-znacka-doplnku-z-londyna/

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij