+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Santoro London - nova luksuzna znamka dodatkov iz Londona

  01. 04. 2014      Iz sveta mode

Blagovna znamka modnih dodatkov Santoro London je že znana po vsem svetu in so jo priznali strokovnjaki za umetnost in oblikovanje. Na prvi pogled boste prepoznali Santoro in ga še naprej občudovali.

Na češki spletni strani blagovne znamke Santoro London lahko vidite veliko lepih fotografij in informacij: https://www.santorolondon.cz

Glavni motiv so nežna, romantična in krhka dekliška bitja, ki delujejo na stvari od antičnih do skrivnostnih. Vsi kosi iz nove kolekcije Santoro London so zelo kakovostni in verjemite, da je ne boste nikoli videli. In katere kose lahko kupite?

kabelka Santoro Gorjuss On Top Of The World www.differentfashion.cz torbica Santoro Gorjuss na vrhu sveta www.different.cz

Torbica Santoro Gorjuss Na vrhu sveta - prvi lep kos je ta preprosta ženska torba Santoro Gorjuss z aktovko. Je usnjena in je okrašena z motivom lutke in samim imenom. Glavni žep ima 2 patenta in več manjših žepov. Ima nastavljiv pašček za enostavno nastavitev dolžine vaše torbice.

kabelka Santoro Gorjuss We Can All Shine www.differentfashion.cz Torbica Santoro Gorjuss, ki jo lahko vsi zasijemo www.different.cz

Torbica Santoro Gorjuss vijolična - še en zabaven kos je manjša torbica, imenovana Santoro Gorjuss Vsi lahko zasijemo in je v vijoličnih odtenkih. Zapiranje glavnega žepa je patentirano, v notranjosti pa boste našli manjši žep in telefon z zadrgo. Torbica ima tudi okrasni obesek in vponko za držanje ključev. Jermen je tudi nastavljiv.

kabelka Santoro Adrift www.differentfashion.cz torbica Santoro Adrift www.different.cz

Santoro Adrift - če imate garderobo, uglašeno pretežno v svetlih barvah, potem je za vas prava romantična torbica Adrift z risanimi motivi. Zapiranje glavnega žepa je na magnetu, ki je po vsem obodu žepa. Lahko se nosi tako v roki kot čez ramo.

denarnica Santoro The Messenger www.differentfashion.cz denarnica Santoro The Messenger www.different.cz

Denarnice Santoro - Denarnice Santoro so narejene večinoma iz usnje, z različnimi motivi, dizajni in velikostmi. Vsakdo bo zagotovo izbral po svoji želji.

obaly na iPad Santoro Gorjuss www.differentfashion.cz iPad Santoro Gorjuss www.different.cz

In ker blagovna znamka Santoro resnično razmišlja o vsem in podrobno, obstajajo tudi kosi, kot so prenosni računalnik s pisalom, potrdilo, etuiji za iPhone ali priljubljeni etuiji iPad, tako v običajnem kot v mini dizajnu.
Mislite, da smo, tako kot mi, tokrat oblikovalcem res mar? Bodite drugačni in dobite te edinstvene delčke Santoro iz Londona na www.DifferentFashion.cz

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij