+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Sandali Rider - Nova plastična obutev na čevljih

  17. 05. 2019      Iz sveta mode

Čas je, da pozdravimo novo ljubezen do naše kolekcije "plastičnih" blagovnih znamk. Brazilska modna znamka Rider Sandals . Blagovna znamka Rider Sandals je bila ustanovljena leta 1986, pod enim največjih proizvajalcev čevljev na svetu, Grendene, in kot že ime pove, ponuja predvsem sandale, jakne ali celo copate.

Trenutna kolekcija za pomlad in poletje 2019 ponuja tako ženske čevlje Rider kot tudi moške in uniseks kose . Torej, s svojo dragoceno polovico se lahko poravnate z istimi barvami in dizajni. Tzv. Ujemajoče se obleke so zdaj preprosto obrabljene in so okusne in zelo luštne, poleg tega vam ne bo treba zavidati čevljev Rider.

čevlji Sandali Rider

Te moške japonske jakne Rider lahko uporabljate ne le za počitnice, fitnes ali doma, ampak predvsem za priložnostno obrabo v poletnih mesecih. Področje te blagovne znamke so predvsem kakovost, funkcionalnost in predvsem prijaznost do okolja, saj so narejene izključno iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati, 99% odpadkov, ki nastanejo pri njihovi proizvodnji, pa se ponovno uporabijo ali tudi reciklirajo.

Čevlji za kolesarje so nedrseči, odporni na skupne površine, imajo posebej oblikovano oblazinjeno podplat za maksimalno udobje na vsakem koraku. Blagovna znamka je idealna za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga. Čeprav ni podvržen modnim trendom, še vedno izraža svoj izviren slog v kolekcijah čevljev, ki jih lahko nosite več sezon.

čevlji Sandali Rider

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij