+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Šal ne pripada samo vratu

  30. 06. 2013      Iz sveta mode

Tokrat vam ponujamo nasvet, kako oživiti svojo garderobo z enim samim šalom. Šali in skodelice vseh možnih barv in velikosti so bili zadnja leta hit, predvsem v zimskih in jesenskih dneh, če pa izberete pravo obliko in material, bo en sam šal postal vaš celoletni prijatelj.

Dizajn šal Cok Dizajn šal Cok

Šal ni več samo dodatki za vrat. Izberite večnamenski šal, dovolj dolg in širok ter upoštevajte naslednje nasvete in namige. Seveda, tudi kratke in majhne skodelice imajo svoj čar, če pa izberete večji šal, bo služil tudi kot obleka. Šal preprosto ovijemo okoli telesa in zavežemo konice pasu.

Dizajn šal Cok Dizajn šal Cok

Tak šal naj bo dolg vsaj dva metra, da ima dovolj prostora za vezanje in ovijanje okoli telesa. Idealno je, da izberete lažji in nežnejši šal, ki bo v toplih poletnih dneh služil kot pareo za kopalke. Hkrati pa ga zaradi zadostne dolžine pozimi večkrat ne ovijete okoli vratu, kar vam daje zadostno izolacijo pred zmrzovalnimi vremenami.

Dizajn šal Cok Dizajn šal Cok

Ali želite prihraniti prostor v kovčku za novo obleko kot spominek, ko potujete na dopust? Z enim šalom imate več možnosti, da lahko preprosto naredite udobno tekočo poletno obleko. Pareo šal do bazena, steznik s stezniki za večerjo. Od začetka je potrebno le nekaj spretnosti in potrpljenja :-)

Dizajn šal Cok Dizajn šal Cok

Storitev vam bo nudila tudi barvit šal, s katerim boste oživeli vsakodnevno obleko. Ali so enobarvna oblačila videti preveč dolgočasna in vlečna? Pripeljite jih v šal svetle barve. Na primer, poskusite Desigual šali, ki imajo veliko barvnih različic in jih je mogoče kombinirati s čimerkoli, samo z upoštevanjem podobnega barvnega spektra.

Dizajn šal Cok Dizajn šal Cok

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij