+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Roxy - Area Manager za Slovaško: My Heart Style

  14. 02. 2019      Iz sveta mode

V drugi epizodi naše serije o nas, naših žabah in kolegih si ogledamo Roxanin zob. Naš vodja področja za slovaški eshop Differenta.sk. In da bi bilo avtentično in nekoliko vznemirljivo, smo se odločili, da naredimo to posebno češko-slovaško. Tako prijetno.

Roxy - rea manager za Differenta.sk

 • Kdo je Roxy?
  ,, Dve leti sem bila v Različnem. Tu sem prišel, da sem iskal Slovaka, ki živi na Češkem, in slučajno sem Slovak zaradi šole na Češkem, zato je to nenavadno naključje. " Že dobro pozna grafiko in medije, pogosto si poškoduje, zlasti pri športnih aktivnostih, preprosto po glavi in se po šoli veseli nove pustolovščine.
 • Kaj vključuje vaše delo? "Prevod". V kateri jezik prevajam, večinoma… Ne odgovorim in ne spremenim teme vremena. Odgovor je iz češčine do slovaščine, seveda strokovni.
 • Kje lahko stranke vidijo vaše rezultate dela? Poleg prevodov celotne e-trgovine, izdelkov, člankov in vsega drugega češkega, včasih stojim za kamero, ko snemamo Različne televizije, katerih dele poskušam rezati, ko jih zvečer, ponoči najdem med šolo, službo in netipično značilnim življenjem v študentskem stanovanju ali malo časa čez vikend.
  Posamezne dele si lahko ogledate na spletnem mestu in na kanalu YouTube.
 • Kako izgleda vaše delo? Ker sem še vedno študent, njihova delovna mesta sem Obiščite občasno, enkrat do dvakrat na teden, moj del tabele je torej prostor za shranjevanje za kolege, si oglejte prispevke, zavijanje, cup-chip piškotke, plošče, robčki, kreme za roke in torkih mene.
 • Po delu zabava. Kaj počnete v prostem času? Kje, kako se sprostite? Ko se trenutno ne zdravim od nesreče in sem gibljiv, rad hodim v naravo , pohodim, se spuščam s drsalk ali prepir, včasih iz oblakov spet malo na tla, torej od plezalne stene , tako da se lahko v bolnišnici sprostim za nekaj časa in rezanje videoposnetkov, kolikor jih je takrat več. Poleg fizičnih aktivnosti rad opravljam tudi manj nevarne dejavnosti zame, ki so vse možne umetniške in ustvarjalne dejavnosti , ko ga učim . Da, umetnost se preučuje. Ja, na faksu! Tudi umetnost lahko škodi, bodisi namerno zaradi umetniškega učinka na gledalca ali nejevoljno, vendar to ni pomembno. Dejavnosti, kot je kuhanjeIzogibam se tudi iz varnostnih razlogov, razmišljam o varnosti drugih.
 • V kakšnem slogu oblačil se počutiš najbolje? Celoten slog oblačenja je precej preprost, minimalističen, ne maram kombinirati veliko barv in ne maram preveč divjih, mislim le vizualno. Mislim, da imam več kot dovolj umetnosti in mi ni treba izgledati kot sprehajalci mojstra Picassa. In ker je en dan iz ogljika, drugi iz barve, tretji dan prekrit z lepilom, četrti omet in peti ima razrezane prste, je praktično nemogoče obleči kot princesa. Kljub temu princesa z barvnimi rokami, naramnico na nogi in z zavojano roko ne bi bila videti zelo logična.
 • Imate še kakšne najljubše znamke? Vse to pomeni, da ne nosim pete in krila, to ne bi bilo tako varno razumeti, zato so moji vsakodnevni prijatelji superge, raje imam Conversky , preproste hlače in minimalistične puloverje, jopice ali majice, marsikje z znamkami, kot so Scotch & Soda , Deha ali Tommy Hilfiger .

Slog mojega srca

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij