+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Rinascimento - luksuzna italijanska znamka na spletnem mestu Different.cz

  01. 12. 2017      Iz sveta mode

Ciao bella, za vas imamo odlične novice, saj smo na Different.cz postavili novo blagovno znamko. Italijanska znamka Rinascimento, ki smo ji popolnoma podlegli in verjamemo, da vam bo všeč, da boste kmalu podlegli prav tako kot mi! Vemo, da lahko Italijani to počnejo z modo, zato za vas izbiramo veliko italijanskih blagovnih znamk. Nenazadnje je šlo za ekstravagantno znamko Fornarina . Zdaj je Rinascimento.

Rinascimento pomeni renesanso in se izgovarja [rinašimentooo] in lahko potrdimo, da ime sloga popolnoma ustreza. Rinascimento je elegantna, ekstravagantna in seksi moda, ki jo bodo oboževala vsa dekleta, ženske in dame. Skratka, vse dame vseh starosti, ki imajo radi razkošno, kakovostno in stilsko modno oblikovanje te blagovne znamke. Rinascimento je italijanska luksuzna modna znamka iz leta 1960. Njen ustanovitelj, Vittorio Tadei, je želel v oblačila, ki poudarjajo najlepše lastnosti vsake prave ženske, približati luksuzni italijanski dizajn.

In kaj si lahko predstavljate? Resnično lepi spodobni, a tudi divji modeli, ki so podvrženi trenutnim trendom, združujejo materiale, igrive barve in modele. In kaj je značilno za to blagovno znamko? Resnično izvirno, saj za vsako kolekcijo ustvari le omejeno število kosov , tako da se vsaka dama počuti posebno. Zato, ko izberete, ne odlašajte predolgo. Potem se lahko zgodi, da vašega sanjskega dela preprosto ne bo!

Privilegij te italijanske blagovne znamke je tudi v tem, da so vsi kosi dejansko proizvedeni v Italiji, ne v Aziji. Trenutna kolekcija Rinascimento za jesensko zimo 2017 je polna privlačnih modelov. Predlagane obleke lahko prinesete ob različnih priložnostih, zlasti za božične zabave ali sezono z žogo, zdaj pa boste našli popolne plašče, kot da bi bili obleka. Vendar presodite sami ..

ženska obleka Rinascimento

ženska obleka Rinascimento

ženski plašč Rinascimento

Uživate lahko tudi v videu:

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij